Orgazmična umjetnost

Bivša znanstvenica crta svoje orgazme i prodaje ih po paprenim cijenama

Life

Foto: iStock/Instagram

Foto: iStock/Instagram

"Koncentriram se na osjećaje koji mi prolaze tijelom i kroz sebe ih kanaliziram na platno. To je kreativno otpuštanje", kazala jeKada mislite da su svi poslovi zauzeti i da jednostavno više nema ništa novo, pojavi se biznis za kojeg se pitate kako vam nije ranije pao na pamet. Pogotovo kada se ispostavi da je taj biznis unosan.


Upravo jedan takav neobičan, ali isplativ, rezultat je ideje Hannah Sanford koja prodaje slike svojih orgazama.


Bivša znanstvenica ostvarila je zavidnu karijeru apstraktnim vizualizacijama svojih orgazama koje vrlo često oslika gola ili u zavodljivom donjem rublju.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hannah Sanford Art (@hannahsanfordart)

“Koncentriram se na osjećaje koji mi prolaze tijelom i kroz sebe ih kanaliziram na platno. To je kreativno otpuštanje”, kazala je Sanford, a prenosi New York Post. 


Sanford je nekada radila u Nacionalnom institutu za alergije i infektivne bolesti s doktorom Anthonyjem Fauciem, a sada prodaje svoju “orgazmičnu umjetnost” za 500 dolara po slici. Prethodno je radila kao istraživačica na Harvardu gdje je proučavala formule za borbu protiv HIV-a/AIDS-a, a zatim je na Institutu bila fokusirana na smrtonosne viruse poput ebole.


Rad se većinom prodaje preko njezinog profila na stranici Only Fans gdje pretplatnici gledaju Sanford u izvođenju seksualnog čina ili solo ili s partnerom Jayjem Lucasom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hannah Sanford Art (@hannahsanfordart)Video paket uključuje Sanford koja interpretira svoje trenutke ekstaze na platnu, najčešće vodenim i uljnim bojama. Što u tom trenutku ima od odjeće na sebi, ovisi o njezinom raspoloženju.


2012. se oprostila od znanosti i počela s izradom murala za klijente prije nego što je krenula sa svojom “orgazmičnom umjetnosti” 2019. godine. Godišnje sada zarađuje više od 100 tisuća dolara.


“Urnebesno mi je što sam sada, usred pandemije, više umjetnica nego znanstvenica”, kazala je.


Svojim obožavateljima pruža bijeg od tmurne pandemijske svakodnevnice, a svoj novi poziv opisuje kao potpuno ispunjujuć, za razliku od prethodne profesije. Nekada je njezin poslovni outfit bio laboratorijsko odijelo te HAZMAT odijelo, zbog čega kaže da se osjećala nezadovoljno, ograničeno i depresivno.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hannah Sanford Art (@hannahsanfordart)“Nisam se mogla potpuno izraziti. Trebao mi je umjetnički ispušni ventil koji će mi dati energije”, zaključuje.


U svojim podvizima ima bezuvjetnu pomoć svoga partnera.


“On je uvijek za pružanje orgazma, ali volim i sama istraživati svoje tijelo. Svakodnevno zakažem orgazam”, kaže umjetnica koja se često poigra sama sa sobom pomoću seks igračaka.


Dodaje da joj interakcija s obožavateljima preko popularne platforme pruža i emotivnu i financijsku zadovoljštinu.


Njezini pretplatnici plaćaju 19.99 dolara mjesečno za neograničen pristup njezinom profilu. U ponudi je i privatan show za oko 700 dolara koji uključuje i “orgazmičnu sliku” s njezinim potpisom.