Going out

Bershka ima najseksi kolekciju za van. Haljine stvarno plijene poglede

Mija Dropuljić

FOTO: Bershka

FOTO: Bershka

Cirkoni, duboki izrezi i gola leđaSve više modnih brendova predstavlja takozvane kolekcije “za van”. 


“Going out” kolekcije počele su zamjenjivati one udobne “za po doma” koje su dominirale od početka pandemije koronavirusa.


Trenirke, hoodice, udobne tajice i široke majice bile su najčešći komadi u ponudama high street brendova. Polagano se brendovi vraćaju komadima za izlaske, a prednjači definitivno popularna Bershka.  


Nakon uspješne prve “going out” kolekcije, Bershka ide korak dalje i nudi izrazito seksipilne komadi u kojima ćete plijeniti poglede gdje god se pojavite. 


Kolekcija je lansirana uoči blagdanskog perioda, a dominiraju pretežito crni komadi. Uske i kratke haljine, kombinezoni, topovi i hlače ukrašeni su cirkonima, a vodeći detalji su izrezi koji su plasirani na brojnim mjestima. 

Tako u ponudi kolekcije imamo haljine čiji izrezi se protežu od bokova pa sve do struka, kombinezoni su razrezani oko struka i pupka, a u prvi plan su stavljena gola leđa. 


U ponudi se nalaze i modni detalji, poput nakita i cipela. Na jednom mjestu se možete odjenuti za svoj najseksipilniji izlazak 2021.!