5 najboljih blagdanskih filmova za cijelu obitelj

Sponzorirani sadržaj

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Što gledati ovog Božića?Gledanje blagdanskih filmova neizostavni je dio prosinca i odlično vrijeme za druženje s cijelom obitelji. Prije nego se svi okupite ispred televizora, ispecite omiljene božićne kekse i ispunite dom mirisom cimeta. Odrasli će doživljaj upotpuniti kuhanim vinom ili ginom, dok će klinci dobiti toplu čokoladu. Kako ne biste gubili vrijeme na potragu filmova, donosimo pregled najboljih blagdanskih filmova za cijelu obitelji na platformi EON. 


EON platforma je dostupna na našem tržištu od lipnja ove godine, a na raspolaganju nudi 160 televizijskih kanala i preko 80 kanala u HD-u koji se mogu gledati do sedam dana unatrag. 


Mi smo provjerili ponudi unutar Video kluba koji sadrži 19.000 naslova, a gledanje filmova, dokumentaraca i drugog sadržaja iz videoteke se ne naplaćuje. 


Top 5 blagdanskih filmova za gledanje u društvu cijele obitelji


Božićna predstava
Paul Maddens je učitelj u osnovnoj školi, a ove je godine zadužen za postavljanje božićne predstave. Paul ne voli Božić, jer ga je prije mnogo godina djevojka ostavila na Božić, a Paulov rival iz škole postavlja predstavu u suparničkoj školi. Kako bi se predstavio u boljem svjetlu, Paul kaže da će njegova djevojka, holivudska producentica Jennifer, doći gledati predstavu te producirati film temeljen na predstavi. Uskoro se laž počne širiti te Pul nema izbora nego pokušati stupiti u kontakt s Jennifer, iako nisu razgovarali pet godina. Uz to, morat će od predstave učiniti hit te se osloniti na jedinstvene i katkad neobične talente svoje glumačke postave. 


Legenda o Božićnoj vještici


Svi smo čuli za Djeda Božićnjaka, no jeste li čuli za Božićnu vješticu? U ovoj avanturističnoj komediji upoznat ćete Paolu, normalnu učiteljicu, koja se noću pretvara u Božićnu vješticu, čarobno stvorenje koje dobroj djeci donosi darove. Božićna priča


Teško je zamisliti Božić bez kultne “Božićne priče” Charlesa Dickensa. Ovaj film nije klasično blagdanski, no prenosi sav duh Božić. Stvoren je za gledanje u društvu nešto starije djece koja žele gledati malo drugačije božićne filmove. Smješten u kasne 1800-e, ovaj mračan i moderan prikaz uključuje omiljene likove poput Ebenezera Scroogea, Jacoba Marleyja, duhove božićne prošlosti, sadašnjosti i budućnosti te obitelj Cratchit, ali i neke nove. Nova inačica ovoga klasika pravovremena je interpretacija bezvremene priče koja uranja duboko u psihu hladnog i pohlepnog čovjeka i razotkriva Scroogea kakva publika još nije vidjela. 


12 pasjih dana do Božića


Ako ste ljubitelji čupavih četveronožaca, onda je film “12 pasjih dana do Božića” idealan odabir za vas. U ovoj obiteljskoj komediji šarmantni delinkvent Jack Whitley dobiva nakon novih nevolja nekoliko tjedana prije Božića zadatak za koji se svi nadaju da će ga zauvijek promijeniti nabolje. Zadatak je održavanje lokalnog skloništa za nezbrinute životinje koje uskoro treba zatvoriti svoja vrata.Upoznajte obitelj Božićnjak


Ako ste se ikad zapitali kakvi su to odnosu unutar obitelji Djeda Božićnjaka, ova obiteljska komedija je stvorena za vas. Djed Božićnjak je odlučio otići u mirovinu, a Nick i Beth pripremaju dugoočekivanu svadbu na sami Badnjak te usput planiraju i preuzimanje “obiteljskog posla”. EON svi korisnici mogu isprobati tijekom 30 dana besplatnog promo perioda, a nastavak korištenja usluge ne uključuje ugovornu obvezu.


Platforma nudi i poseban profil namijenjen djeci – EON Kids, unutar kojeg mališani imaju priliku na jednom mjestu uživati u omiljenom i sigurnom sadržaju uz animirane serije i filmove, a EON Kids omogućuje i pretraživanje sadržaja po glavnim junacima iz crtića.


Hrvatski korisnici mogu odabrati jedan od triju ponuđenih paketa (EON START TV,EON FULL TV, EON PREMIUM TV), ovisno o tome koji najbolje odgovara njihovu budžetu i potrebama. 


Poklonite si ovog Božića pregršt zabave za cijelu obitelj!__


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Telemach.