Prirodnost na prvom mjestu

3 beauty trenda koja će biti popularna ove jeseni. Vraća se voljeni klasik

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ako je suditi po vodećim beauty trendovima, prirodno je i dalje na prvom mjestu.Korona je imala brojne negativne posljedice, no ono pozitivno jest povratak prirodi, a samim time i što prirodnijem izgledu. To se posebno očituje kada je make up u pitanju. Nosimo češće manje, biramo neutralne boje i trudimo se što ne primjetnije istaknuti svoju prirodnu ljepotu. Hoće li se to nastaviti i ove jeseni?


Ako je suditi po vodećim beauty trendovima, prirodno je i dalje na prvom mjestu. No, vraća se i jedan voljeni klasik među make up proizvodima. 


Prirodne i bujne obrve


Dok su se nekoć obrve čupale i popunjavale najčešće na neprirodni način i ne prateći njihov prirodni luk, danas obrve “puštamo” na miru. To ne znači da ćemo uokolo hodati nepočupanih i neodržavanih obrva, no ono što je najvažnije jest da su ove jeseni obrve bujne te se češljaju prema gore.
Kako biste postigli takozvani “paperjasti look”, potrebno je četkicom za obrve dlačice četkati prema gore. Nakon što to učinite, provjerite imate li rupica koje je potrebno ispuniti. Za kraj obrve fiksirajte gelom. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli k a r i n teigl (@constantly_k)Brončane i zlatne nijanse na očima


Toplo, toplije, najtoplije – ove jeseni na kapcima vladaju brončane i zlatne nijanse. Te boje se izvrsno uklapaju u zlatnu jesen, djeluju prirodno i izvrsno ističu oči. Za dan birajte mat sjenila, dok za večer slobodno nanosite svjetlucave boje. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)Crveni ruž


Crveni ruž je vječni klasik kojeg barem u jednom primjeru svaka žena ima u svojoj kozmetičkoj torbici. Nažalost, u posljednje vrijeme nismo puno uživali u ruževima, prvenstveno zbog maski koje moramo nositi. Jesen je u znaku crvene boje, a da biste omiljenu boju mogli nositi i s maskom, birajte mat ruževe koji imaju dugu moć trajanja. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Elina Dietrich (@bare_minds)