Savršene ljetne frizure

FOTO INSPIRACIJA Elegantne i divlje boho-chic frizure za ljeto koje jednostavno obožavamo

P. N.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Odvažite se i napravite boho frizuru za opušteni i chic ljetni lookLjeto nam se polako približava kraju i sada je pravo vrijeme da isprobate frizure koje ste oduvijek htjeli napraviti. Tražite li jednostavan, opušten i chic ljetni look – tada je boho frizura pravi izbor za vas.


Isplati se isprobati boho frizure jer su tako prekrasne, kreativne i originalne. Ljepota boho stila jest u tome što predstavlja spoj elegancije, nježnosti i divljine i time naglašava vašu ženstvenost.


Ove frizure izgledat će savršeno uz ljetnu haljinu ili dugu suknju, bilo da ste u šetnji gradom ili na ljetnom festivalu, a veoma su zahvalne za putovanja i izlete. Također, zbog svog opuštenog stila ne zahtijevaju puno vremena i truda, tako da su idealan odabir za ljetne dane.
I zapamtite – godine nisu važne kad je riječ o boho-chic frizurama: one izgledaju odlično bez obzira na dob. Boho frizura istaknut će vaš jedinstveni stil i podignuti ga na novu razinu.


Ljeto je pravo vrijeme za eksperimentiranje s drugačijim stilovima, stoga ohrabrite se i okušajte u izradi neke od boho- chic frizura koje donosimo u nastavku.


1. ‘Messy’ pletenice


Boho frizure izgledaju fantastično na dugoj, slojevitoj kosi. Ako ste u žurbi i nemate vremena za komplicirane frizure, jednostavno dodajte perlice ili ispletite messy pletenicu u repu i dobit ćete opušten i razigran ljetni look. Ispletite dugu, razbarušenu pletenicu i spremni ste za ljetne provode i festivale.
2. Riblja kost


Popularna riblja kost i dalje je svima omiljena ljetna frizura, a djeluje tako upečatljivo na dugoj kosi s pramenovima ili svijetlijoj kosi.

3. Pola gore, pola dolje


Ovaj stil je možda i najpopularniji među boho- chic djevojkama. Napravite malu punđu ili pletenicu pri vrhu, a ostatak kose razbarušite. Također, jako je popularna frizura za ljetna vjenčanja.
4. Sitne pletenice


Ispletite sitne pletenice na vrhu glave ili ih samo dodajte u raspuštenu kosu za chic i ležeran look.
5. Spuštena, razbarušena kosa


Ako nemate vremena, uvijek možete kosu i”zgužvati” rukama koristeći pjenu za oblikovanje kovrča ili slani sprej. Kosu raspustite ili ukrasite nekom trendi trakom.Foto: braidedlifestyle, glaminati, lexibannister_hair, _missmeraki, britsully, ratandboa Pinterest, Instagram


Boho, boho-chic, ljetne frizure, pletenice