Moderni ukrasi

BEAUTY TREND Ovog proljeća nosit ćemo retro ukosnice koje će biti savršen dodatak svakoj frizuri

Ivana Mavrić

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Novi trend u beauty svijetu dolazi nam u obliku modernih i minimalističkih ukosnica koje će izgledati jednako dobro na ravnoj ili valovitoj kosiU beauty svijetu pojavio se novi trend – retro ukosnice vraćaju nam se u još boljem, efektnom minimalističkom izdanju. Moderne i elegantne frizure stilizirane jednostavnim, a upečatljivim ukosnicama djeluju jednako efektno na ravnoj ili valovitoj kosi, a ovaj novi beauty trend preplavio je Instagram i- moramo priznati, izgleda zaista odlično.


Moderni ukrasi za kosu podignut će svaku frizuru i izgledat će podjednako dobro u večernjim kao i dnevnim varijantama. Bez obzira imate li dugu kosu ili ste se odlučili na popularnu lob varijantu, dodatak običnih metalnih ukosnica ili pak onih u popularnom geometrijskom obliku podignut će svaku frizuru.

Krenete li u potragu za modernim, minimalističkim siluetama, predlažemo da istražite Instagram profil newyorškog branda Lelet– ondje ćete pronaći maštovite, pozlaćene ukrase za kosu geometrijskih oblika ukrašene Swarovski kristalima ili pak bijelim perlama, kao i prijedloge frizura stiliziranih modernim ukosnicama.
Efektne ukosnice djeluju jednako dobro na raspuštenoj kosi, visokoj punđi ili repu- stoga pustite mašti na volju i ukrasite kosu ovim popularnim modnim dodatkom kojeg ćemo viđati posvuda u nadolazećoj modnoj sezoni. Zbog toga vam donosimo nekoliko lookova za inspiraciju.Foto: Instagram


moderne frizure, ukosnice