Nova dimenzija sive

BEAUTY TREND Ovo će biti najpopularnija boja kose ove jeseni

Ivana Mavrić

Foto: @laci.mane Instagram

Foto: @laci.mane Instagram

Dovoljno je reći kako je samo na Pinterestu potražnja za ovom neobičnom bojom kose porasla za čak 308 postoAko ste mislili da je siva boja kose stvar prošlosti, varate se. Ovu neobičnu nijansu viđamo posvuda, a sada dobiva novu dimenziju u obliku najnovijeg trenda koji je uspio svrgnuti s trona čak i uvijek popularnu platinasto plavu boju kose.


‘Mushroom blonde’ nova je it nijansa boje za kosu, a riječ je o kombinaciji hladnijih i prigušenih tonova sive boje, takozvanoj bronde nijansi koja se nalazi negdje između plave i svijetlosmeđe boje. Dovoljno je reći kako je samo na Pinterestu potražnja za ovom neobičnom bojom kose porasla za čak 308 posto, a najnoviji trend viđamo i među popularnim trendsetericama na Instagramu.

Ova neobična boja bit će idealna nijansa za plavuše koje su se zaželjele promjene, a nova dimenzija sivih tonova prošaranih s toplijim bež nijansama bit će također i odličan izbor za prijelaznu nijansu iz plave u smeđu boju kose. ‘Mushroom blonde’ nijansu teško je opisati riječima, no možda je najzahvalnije reći kako je riječ o kombinaciji koja se nalazi između toplih i hladnih tonova koji daju puno prirodniji efekt, ali i chic, moderan izgled.


Stoga, ukoliko ste se zaželjeli promjene, možda je vrijeme da iskušate ovu trendy nijansu. U nastavku vam donosimo nekoliko prijedloga.
Foto: Instagram


mushroom blonde, beauty trendovi jesen 2019