Pazi snima se!

Višnjić s krova na krov: Adrenalinska potjera na opatijskom Imperialu

Aleksandra Kućel Ilić

»Luda potjera« detektiva Marca Corazze (Gorana Višnjića) za »lošim dečkom« / Snimio Marin ANIČIĆ

»Luda potjera« detektiva Marca Corazze (Gorana Višnjića) za »lošim dečkom« / Snimio Marin ANIČIĆ

Glumačka ekipa predvođena Goranom Višnjićem tijekom ovog nimalo laganog zadatka tijekom kojega se povremeno morao »ubacivati« i kaskader,  doista je »oduzimala dah«, pogotovo kod pripadnica nježnijeg spolaOPATIJA Nestabilno travanjsko vrijeme i uporna proljetna kiša koja se jednostavno nije htjela »smilovati« ekipi filmaša koji u Opatiji do kraja tjedna snimaju treću sezonu kriminalističke serije »Granice zločina«, danas su, u danu koji je prema najavama producenta i vlasnika Film Uniteda Ricka McCalluma bio rezerviran za snimak adrenalinske akcije na krovu 130 godina starog hotela Imperial – umalo pokvarili zacrtane planove.


Jer, čim bi se vremenske prilike malo popravile i činilo se da će kiša konačno pobjeći pred rijetkim sunčanim razdobljima – kamere bi krenule u akciju, ali bi se ubrzo zbog padalina morale povući.


Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ

Baš kao i kompletna »ekipa s krova«. Prekidi na snimanju su otežavali, ali ne i do kraja onemogućili uprizorenje »lude potjere« detektiva Marca Corazze (Gorana Višnjića) za »lošim dečkom«, opasnim kriminalcem u bijegu, te skakanje s krova na krov povijesnih opatijskih objekata…


Više možete pročitati u tiskanom izdanju u subotu!