Kotar sezona! u Delnicama

Izvedena predstava Marina Ivanovića o njegovom iskustvu prolaska kroz ralje ovisnosti

Danijela Mihelčić

Marin Ivanović s volonterima i voditeljima iz Kotar teatra / Foto D. MIHELČIĆ

Marin Ivanović s volonterima i voditeljima iz Kotar teatra / Foto D. MIHELČIĆ

Poručio je i da priča koju on priča je zapravo priča svih nas, svima se može dogoditi ili već događa pakao droge iz kojega kako njegovo iskustvo kaže - ima izlaza. Samo ne treba odustajati



DELNICE – U Radničkom domu u Delnicama održano je još jedno kazališno gostovanje u sklopu »Kotar sezone!« koja osmu godinu za redom dovodi različite kazališne sadržaje u Delnice i Gorski kotar. Na Kazališnoj sceni »Pero Kvrgić« publiku je dočekao Marin Ivanović poznat široj publici kao glazbenik i televizijsko lice, a koji je napravio predstavu o svom iskustvu prolaska kroz ralje ovisnosti u svojim mlađim danima.


– Ova kazališna predstava inače ruši barijere klasične dramske radnje, a gledatelje na vrlo vješt i promišljen način odvodi s onu stranu ogledala »uspjeha« i kroz život pod svjetlima reflektora i crvenog tepiha. Ovo je sedma po redu predstava u sklopu ovogodišnjeg programa, a Kotar teatar u sklopu ovogodišnjeg programa planira još događanja u Delnicama i na drugim lokacijama u Gorskom kotaru – izjavio nam je Matija Kezele, umjetnički voditelj Kotar teatra.


Marin Ivanović nam je kratko nakon nastupa prokomentirao da su u pripremi nastupi za turneju, o čemu će javnost biti obaviještena na vrijeme, ali i da je bio oduševljen reakcijom publike. Poručio je i da priča koju on priča je zapravo priča svih nas, svima se može dogoditi ili već događa pakao droge iz kojega kako njegovo iskustvo kaže – ima izlaza. Samo ne treba odustajati jer svijetlo na kraju tunela postoji. U nekoliko navrata publika je pljeskala, vidljivo dirnuta nakon onoga što je čula.