Savjetnik Uprave

Srećko Juričić predstavio četvrtog trenera Rijeke ove sezone: “Vjerujem da će Sergej ostati što duže kod nas”

Denis Frančišković

Srećko Juričić i Sergej Jakirović/S. DRECHSLER

Srećko Juričić i Sergej Jakirović/S. DRECHSLER

Nisam zadovoljan činjenicom što smo ove sezone toliko mijenjali trenere, mi u Rijeci smo poznati po tome da ne mijenjamo tako lako trenere i držimo do njih - rekao je Juričić



RIJEKA Novog trenera predstavio je Srećko Juričić,  savjetnik uprave u ulozi sportskog direktora.


– Prošlo je desetak dana od kada smo u kontaktu, Sergej je imao izvrsne rezultate u Zrinjskom prošle i ove godine i nije bilo lako tamošnjim ljudima što ih napušta takav jedan stručnjak. Mi smo u tim pregovorima bili vrlo pozitivni i na kraju se uspjeli dogovoriti. Potpisali smo ugovor na dvije i pol godine, s opcijom još za treću godinu. Mogu samo poželiti puno sreće našem novom treneru – rekao je Srećko Juričić. – Nisam zadovoljan činjenicom što smo ove sezone toliko mijenjali trenere, mi u Rijeci smo poznati po tome da ne mijenjamo tako lako trenere i držimo do njih. Nadam se da ćemo sada nastaviti tu prijašnju tradiciju. Vjerujem da će Sergej ostati što duže kod nas.


U sportskom segementu kluba uz izbor novog trenera aktualna je i mogućnost sankcija prema dijelu igrača ili čak cijeloj momčadi.


– Nema nekih posebnih novosti po tom pitanju. U kontaktu smo s Nogometnim sindikatom, a sada nam je bio prioritet angažman novog trenera. Vidjet ćemo kako će se sve to razvijati – kaže Juričić.


 


Foto galerija: Predstavljanje Sergeja Jakirovića, novoga trenera HNK Rijeka Foto: Sergej Drechsler