Bogato blagdansko darivanje najvećeg wellness centra na Kvarneru: eforea Spa & Health Club od 1. prosinca nagrađuje Riječane i Riječanke vrijednim poklonima!

Božić je sve bliže, a to znači samo jedno. Vrijeme je da se najveći wellness centar na Kvarneru eforea Spa & Health Club zahvali Riječanima i Riječankama na povjerenju te im ovaj Božić uljepša vrijednim darivanjima.

Od 1. do 24. prosinca eforea Spa & Health Club će svaki dan dijeliti nagrade putem svog Instagram profila, a kako biste bili među sretnim dobitnicima donosimo detalje i upute za sudjelovanje.


Darivanja na Instagramu


U nagradnim darivanjima koje će početi 1. prosinca na službenom Instagram profilu eforea Spa & Health Cluba, (@eforeasparijeka) Riječani i Riječanke će dobiti priliku osvojiti mjesečna fitness, spa ili lifestyle članstva, masaže i beauty tretmane, obiteljski doručak, brunch u restoranu The Kitchen by Miljenko Kosanović, dnevne ulaznice za spa zonu i mnoge druge vrijedne nagrade čija ukupna vrijednost usluga prelazi 19 000 kuna.


Jedini kriterij za osvajanje nagradnog natječaja? Brzina. Tako je! Najbrži odgovor na Instagram priči, gdje će se svaki dan objavljivati vrijedne nagrade, pobijedit će u dnevnom darivanju.

Zadnje darivanje simbolično slijedi na Badnjak kad će najbrži sretnik ili sretnica osvojiti dva noćenja za dvije osobe u Hilton Rijeka Costabella Beach Resortu & Spa.



Osim što je potrebno pratiti eforeu na Instagramu, kako biste si osigurali što veću šansu za najbrži prst”, uputno je uključiti i push notifikacije za njihov profil jer ćete tako uz malo sreće prvi vidjeti obavijest na svom mobitelu kada eforea objavi novu Instagram priču s vrijednim dnevnim darivanjem.


Vrhunski koncept dostupan svima, a ne samo turistima


U nešto više od godinu dana otkako se otvorio, eforea Spa & Health Club u Hotelu Hilton Rijeka Costabella upisao se u vrh najsuvremenije opremljenih fitness i wellness centara na području Kvarnera, a uz to je i jedan od najvećih koji se nalaze u Hilton hotelima. Jedinstveni koncept health cluba odavno je primamljiv turistima, ali eforea s prilagođenim cijenama mjesečnih i godišnjih članarina omogućuje građanima Rijeke i okolice da uživaju u mnogobrojnim pogodnostima i programima.


Podijeljen na tri kata proteže se na više od 3.800 kvadratnih metara, a 860 ih pripada fitness zoni koja je opremljena najnovijom generacijom Technogym sprava. Naravno, u ponudi je veliki broj grupnih treninga među kojima su spinning, pilates, bums & tums i pet treninga joge, a članovi se mogu obratiti i osobnim trenerima za individualne treninge te mogu zatražiti izradu plana prehrane.



Za one kojima je potrebno opuštanje cijelog tijela i duha tu je wellness zona opremljena s četiri klasične saune, dvije parne sobe, slana soba i brojni drugi sadržaji. Posebna odlika slane sobe su cigle napravljene od himalajske soli koje su pri visokim temperaturama zbog otpuštanja čestica soli u zraku odlične za relaksiranje dišnog sustava.




Kako je čistoća pola zdravlja, može se reći da je zdravlje pola ljepote. Stoga u tretman zoni koja sadrži sedam soba za različite masaže, tretmane lica i tijela, posjetitelji mogu uživati u tretmanima samostalno ili u paru. U bilo kojoj kombinaciji, teško je odoljeti!


Svjetski poznati sportaši česti su gosti


O tome da je postavio novi standard kvalitete treninga, svjedoči i činjenica da su u zadnjih mjesec dana svoje kondicijske pripreme u eforea Spa & Health Clubu odradili brojni domaći i strani sportaši svjetskog ranga. Sredinom studenog za vrijeme poznatog Billie Jean King Cupa u Rijeci, svoje utočište treninga kod u eforei je pronašla ženska teniska reprezentacija predvođena izbornicom Ivom Majoli, a potom je eforeu posjetila i aktualna   prvakinja Wimbeldona Elena Rybakina. 


Nije odmor sve što se nudi


S obzirom da je dio resorta Hilton Rijeka Costabella, svatko tko se tamo pronađe, imat će razlog zašto ostati što duže. Bilo da se radi o pogledu na plavo more, odličnoj ponudi sadržaja luksuznog wellness centra ili finoj hrani koju pripremaju vrhunski chefovi.



Kao nova dimenzija hedonizma ističe se nedjeljni brunch chefa Miljenka Kosanovića u restoranu The Kitchen. Svoju je popularnost među Riječanima i stanovnicima okolice stekao još prošle godine kada je pokrenut s ciljem da svake nedjelje od 13 do 16 sati posjetitelj može pronaći kutak mira i uživati u ukusnim jelima pripravljenima s vješto odabranim namirnicama od lokalnih dobavljača. Tako se na tanjuru može pronaći bogata ponuda svježe ribe, hladnih predjela, salata pa čak i pizze! 


Zbog toga što se svaku nedjelju traži stol više, na popisu eforeinih poklona za građane Rijeke i okolice pronaći će se i ukusni nedjeljni brunch za dvoje. Zato zapratite eforea Spa & Health Club na Instagramu (@eforeasparijeka) i od 1. prosinca pratite objave na Instagram pričama jer najbržim prstom možete osvojiti različite vrijedne nagrade.


Sretno!