Što se sprema?

Pad Rihannine stranice izazvao pomutnju među fanovima: “Najavljuje novi album?!”

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Nakon što je potvrdila nastup na Super Bowlu, pjevačica je i ugasila svoju službenu stranicu



Nakon što je najavljena kao izvođačica u poluvremenu Super Bowla, obožavatelji pjevačice Rihanne uzbuđeno su počeli nagađati kako uskoro izlazi njezin novi album, a najnoviji događaj još je više potaknuo te sumnje.


Naime, Rihannini fanovi su pomahnitali jer njezina službena web stranica “rihannanow.com” nije radila posljednjih nekoliko sati. Obožavatelji koji su posjetili njezinu web stranicu mogli su pročitati samo “origin is unreachable Error code 523”, što ih je potaknulo na nagađanja kako će Rihanna uskoro krenuti s najavom svog novog albuma.


Pad Rihannine web stranice uslijedio je nakon što je pjevačica potvrdila svoj nadolazeći nastup na Super Bowlu 2023. objavom na društvenim mrežama koja prikazuje njezinu ruku kako drži nogometnu loptu.





Rihanna je posljednji album “Anti” objavila 2016. Pjevačica je od tada fokusirana na izgradnju svog poslovnog carstva kroz kozmetičku i liniju donjeg rublja.


Obožavatelji su pisali: “Dakle, Rihannina web stranica ne radi, što znači samo jednu stvar!”, “Rihannin show na poluvremenu Superbowla, Rihannina web stranica ne radi, Rihanna je viđena na snimanju u New Yorku, sve počinje imati smisla, Rihanna se službeno vraća!”


Beyonce je to učinila (njezina web stranica nije radila otprilike jednu noć), a onda su započeli promociju albuma “Rennaissance” pa se nadamo da Rihanna radi isto ili nešto slično”, nagađaju fanovi.


Priča se i kako će pjevačica objaviti svoj novi album u siječnju 2023. i da će njezin novi singl izaći prije Noći vještica ove godine, prenosi HITC.