Točka na i

Mlada momčad Zameta dočekuje davljenika na oproštaju od sezone, gostima gori pod petama

Igor Duvnjak

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Očekujemo tvrdu utakmicu. Gostima treba uspjeh, no mi se na pravi način, pobjedom, želimo oprostiti sa sezonom - kaže Vedran Babić



RIJEKA Mlada momčad rukometaša Zameta polako stavlja točke na i u ovoj sezoni u kojoj joj je u posljednjim trenucima izbjegao plasman u Ligu za prvaka i u kojoj je potom sastav trenera Igora Marijanovića djelujući kao kaznena ekspedicija protutnjao Ligom za ostanak, te je puno prije kraja sezone osigurao ostanak u Premijerligi.


Zamećani posljednju utakmicu igraju sutra s Rudarom iz Ruda, kojem gori pod petama. O utakmici je bilo riječi i na uobičajenoj klupskoj pressici u trofejnoj sali dvorane na Zametu, pri čemu je direktor Zamećana Vedran Babić pohvalno govorio o ostvarenju riječkih rukometaša ove sezone.


– Kao ni u nekoliko prošlih sezona, nismo ušli u Ligu za prvaka. Imali smo sve u svojim rukama, ali dogodile su se ozljede igrača te smo izgubili ključne susrete s Varaždincima i Bjelovarčanima – kazao je Vedran Babić. – U Ligi za ostanak smo puno prije kraja osigurali status. Igramo još s Rudarom iz Ruda, suparnicima kojima ta utakmica jako puno znači. Očekujemo tvrdu utakmicu. Gostima treba uspjeh, no mi se na pravi način, pobjedom, želimo oprostiti sa sezonom.