Disney Princess

Povratak u djetinjstvo uz make up kolekciju inspiriranu Disney princezama

Life

FOTO: IG@catrice

FOTO: IG@catrice

Popularni brendovi essence i Catrice lansirali neodoljive kolekcije

Teško je zamisliti djetinjstvo bez omiljenih Disney crtića. Obožavali smo svoje najdraže Disney princeze i kao klinceze smo kod kuće imali brojne stvari s njihovim likovima. Vratimo se u djetinjstvo uz najnoviju make up kolekciju koja je inspirirana upravo najpopularnijim princezama iz našeg djetinjstva. 



Kozmetički brendovi essence i Catrice lansirali su kolekciju Disney Princess koja slavi likove Disneyjevih princeza i ističe njihove glavne karakteristike pod sloganom Courage to be kind. 



Zašto toliko volimo Disneyjeve princeze Ariel, Jasmine, Pocahontas, Belle, Mulan i Rapunzel? Jer one oduvijek znaju jedno: biti prijateljica je kul! Samouvjerene i hrabre s jedne strane, ljubazne i tople s druge – to nije proturječnost za naše Disneyjeve junakinje, to je njihova snaga.



Kolekcija se sastoji od neodoljivih paleta sjenila za oči koje dolaze u bojama karakterističnim za pojedine princeze. Neizostavni dio šminkanja su i maskare koje su posvećene svakoj pojedinoj princezi, a u ponudi su i palete high lightera, balzami za usne, kistovi, serumi i maske za lice.