Kylie Baby

Kylie Jenner lansirala novi beauty brend. Na prvu nije ono što biste očekivali

Mija Dropuljić

FOTO: IG@Kylie Baby

FOTO: IG@Kylie Baby

Mlada mama okreće se novom tržištu.

Jedna od vodećih svjetskih influencerica Kylie Jenner izgradila je pravo carstvo na temelju svog imena. Njen beauty brend danas se ubraja među najuspješnije, a nove kolekcije su redom unaprijed rasprodane. 


Kylie je doslovno odrasla pred kamerama, stoga rijetko skriva svoj privatni život. Mnoge je iznenadila činjenicom da je uspjela skriti svoju prvu trudnoću. No, kasnije nije imala problema s dijeljenjem kćerkice Stormi na društvenim mrežama. U međuvremenu Kylie je potvrdila i svoju drugu trudnoću. 


https://www.instagram.com/p/CUGSRoEv3SL/


Da zna kako unovčiti sve aspekte svog života, već je davno pokazala. Ova poznata mama odlučila je okušati se i na dječjim proizvodima. Kylie je upravo lansirala novi beauty brend pod nazivom Kylie Baby, a u samo par dana od lansirala vijesti o brendu i prvim proizvodima, izazvala je oduševljenje – službeni Instagram već broji preko milijun pratitelja. 


https://www.instagram.com/p/CUK46VwF0PQ/


Kylie baby će se sastojati od proizvoda za njegu kože i kose beba i mlađe djece, a influencerica i poduzetnica je izjavila kako je njena Stormi testirala i odobrila sve proizvode. 


Svi proizvodi su veganski i hiperalergenski. Sama ambalaža je pravi melem za oči, no manje od Kylie nismo ni očekivali. 


Kolekcija u prodaju stiže 28. rujna, a već svi bruje o prvim proizvodima. Kylie Jenner ponovno ima zlatnu koku!