STEP RI

Pretvorite svoju ideju u održiv i uspješan posao uz IN SITU Social Innovation Hub

Portal Novi list

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Pretvorite svoju ideju u održiv i uspješan posao uz IN SITU Social Innovation Hub šestomjesečni program podrške - rok za prijave 5. svibnja 2021.



STEP RI raspisuje javni poziv za sudjelovanje na šestomjesečnom IN SITU Social Innovation Hub programu podrške za nezaposlene s idejom za pokretanje društveno korisne profitne (poduzeća) ili neprofitne priče (udruge).


IN SITU Social Innovation Hub je šestomjesečni program podrške koji Step Ri i Grad Rijeka pokreću u sklopu INTERREG CENTRAL EUROPE projekta IN SITU kako bi vam omogućili da svoju društveno korisnu ideju pretvorite u održiv i uspješan posao.


Podrška uključuje „krov nad glavom“ odnosno korištenje coworking prostora, edukacije iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina, individualno poslovno savjetovanje i mentoriranje, inspirativne intervjue s društvenim poduzetnicima i pokretačima udruga te pomoć pri pisanju prijave za poticaje za samozapošljavanje.




Program je u potpunosti besplatan za odabrane sudionike te kreće sredinom svibnja 2021. Odabrani korisnici od tog trenutka imaju na raspolaganju poslovni prostor, edukacije, mentorski rad, kao i individualna savjetovanja.


Najbolji tim putuje u Sloveniju na međunarodni Meet-up&Exchange IN SITU GAME CHANGERS sajam u listopadu 2021.


Odabrani sudionici imat će priliku dobiti dodatna znanja i povećati svoje kompetencije i time si omogućiti bolji pristup tržištu rada i mogućnosti samozapošljavanja. Osobe mlađe od 30 godina te starije od 50 godina imaju prednost pri prijavi, no dobrodošle su sve prijave.


Prijava podrazumijeva ispunjavanje online obrasca s općim podacima o prijavitelju, kratkog opisa ideje, motivacije za prijavu prethodnog iskustva te očekivanja programa.


Rok za prijavu je srijeda 5.5.2021.


Više informacija o samom natječaju možete pronaći OVDJE .


Što je IN SITU Social Innovation Hub – YouTube video.


U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, slobodni ste nas kontaktirati na e-mail [email protected].