Treba im vremena

Ova su 4 horoskopska znaka najviše skeptična kada je riječ o ljubavi

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Nisu baš sigurni isplati li se ulagati u ljubav.

Neki horoskopski znakovi jednostavno vjeruju da ljubav nije vrijedna prevelikog napora jer su prema tom osjećaju vrlo skeptični. Thoght Catalog kao najviše skeptične znakove izdvaja Škorpione, Blizance, Djevice i Jarčeve.


Škorpion


Smatraju se jednim od najsenzualnijih znakova zodijaka, ali znaju da se ljubav i seks ne moraju uvijek međusobno podrazumijevati. Iako bi voljeli “skočiti naglavačke” u romantičnu vezu, život ih je naučio da budu nepovjerljivi.


Neće u potpunosti napustiti svu nadu, ali trebat će im puno vremena da se otvore i krenu u pravu romantičnu vezu.


Blizanci


Ovaj horoskopski znak voli ideju romantične veze, ali često je skeptičan je li baš ljubav ono čemu se u potpunosti trebaju posvetiti.


Žele iskusiti svijet oko sebe bez ograničenja pa čak i kada gaje snažne osjećaje prema drugima, ostaju skeptični oko toga osjećaju li ljubav ili ih tamo vani čeka nešto još bolje.


Otvoreni su različitim mogućnostima pa neće u potpunosti ukloniti ideju ljubavi iz svoga života, ali neće se tek tako obvezati samo jednoj osobi bez da prethodno dobro ne razmisle o tome.


Djevica


Ako će netko sve detaljno analizirati, to će biti Djevica. Iako su strpljivi i nevjerojatni partneri, poznati su po tome što im treba puno vremena prije nego li se upuste u romantičnu vezu.


Ne vole trošiti svoje vrijeme uzalud, a iako misle da je ljubav vrijedna, teško im se odagnati osjećaju da će ih netko kad tad razočarati.


Ako pronađu osobu koja je posvećena tome da bude najbolja verzija sebe i pritom je spremna ulagati u vezu poput njih, mogli bi se otvoriti ideji prihvaćanja ljubavi pa takvoj vezi dati i šansu.


Jarac


Vrlo odani znakovi koji su jako pesimistični kada je u pitanju ljubav. Nisu protivnici ulaska u vezu, ali ne mogu prestati očekivati da će baš sve krenuti krivim smjerom.


Znaju da ljubav može pobijediti i naporno će raditi ako pronađu osobu kojoj je jako stalo do njih.


Vjerojatno će trebati mnoštvo vremena da se Jarca uvjeri u ljepotu ljubavi te da prestane biti skeptičan i počne razmišljati o tome što sve ljubav može donijeti u njegov život.