Prva HNL

Danas se igraju tri utakmice Prve HNL: Mogu li Varaždinci i Turopoljci pomrsiti računice favoritima?

Portal Novi list

Utakmice u Zagrebu i Koprivnici počinju u 18.55 sati, a ona u Velikoj Gorici u 21 sati



RIJEKA Danas su na programu tri utakmice 32. kola Prve HNL. Sva tri susreta imaju svoju težinu, a posebnu zanimljivost nose ogledi u Velikoj Gorici i Kranjčevićevoj ulici. Gorica nakon pobjede nad Rijekom dočekuje desetkovani Hajduk. Turopoljci su tradicionalno posebno inspirirani protiv “velikih”, a Hajduk pod Tudorom igra po sistemu “toplo hladno”. Jasno je da bi posrtaj Splićana posebno radosno dočekali preostali rivali u utrci za drugim mjestom, a posebno ukoliko se dogodi iznenađenje na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.


Lokomotiva je dobrom tonusu nakon korona stanke, no remijem u Puli je potvrdila da joj puno lakše ide protiv favorita nego kada sama mora ponijeti tu ulogu. A baš u takvom položaju bit će večeras protiv Varaždinaca koji pod Samirom Toplakom igraju kao preporođeni. Kladioničari skloni malo rizičnijem ulaganju sasvim sigurno će u toj utakmici tražiti  vrlo isplativo iznenađenje.


U trećoj utakmici Slaven Belupo dočekuje Istru 1961. Domaćini bi pobjedom dodatno učvrstili svoju zalihu bodova u odnosu na davljenike, a Puljanima moraju do bodova “pod mus” ako se misle izvući s pretposljednjeg mjesta koje vodi u kvalifikacije za ostanak u ligi.




Utakmice u Zagrebu i Koprivnici počinju u 18.55 sati, a ona u Velikoj Gorici u 21 sati.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore