Subota, 4. svibanj 2024
Spretnost na djelu
Biljana Savić
26. studeni 2015 16:15
Kopirali ste poveznicu članka!
Foto M. Gracin
više vijesti
Trattoria Krug preselila je u novi prostor. Provjerili smo impresivan interijer i bogatu gastro ponudu
VIDEO Izrađivali smo tjesteninu u jednom od najljepših opatijskih hotela. Evo što smo naučili
Ovih dana pripremite tjesteninu s mascarponeom, pršutom i rikolom
Labinjonske krafi: Slatko-slana zaštita od galopirajuće globalizacije
Mousse od ricotte i jagoda za savršen kraj obroka. I to bez kuhanja!
Odabrane nove riječke gastronomske luke: Dodjela nagrada najboljima pokazala zanimljiv trend
Donosimo nekoliko recepata za proljetni detoks
Keksi s jagodama izmamiti će osmjeh na lice svakome tko ih kuša
Hrvatska gastronomija ima ozbiljan problem: “Cijene su nam kao u Dubaiju, ali jedna stvar je još gora”
Pronašli smo recept za kolačiće Madeleine s bijelom čokoladom
MarsOvca: Izvorna gastronomija Mediterana u Novalji
Isprobajte španjolski omlet: divan spoj okusa i tekstura