Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Zabava u M. Lošinju

foto JET SET i KABARET Bili smo na raskošnom vjenčanju riječkog poduzetnika Saše Matijaša i Nine Džafić

Foto Ivica Tomić
Foto Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 11. rujan 2017. u 8:28 2017-09-11T08:28:34+02:00

Za potrebe vjenčanja zakupljen je jedan od najluksuznijih hrvatskih hotela – »Bellevue«, a uzvanika je bilo iz svih sfera javnog života, posebno kad je riječ o Rijeci, tako da se u Malom Lošinju ove subote i nedjelje moglo vidjeti izniman niz uspješnika iz biznisa pa sve do estrade

Vjenčanje desetljeća, zapravo života kad su u pitanju mladenci Nina Džafić i riječki poduzetnik Saša Matijaš, održalo se ovog vikenda u Malom Lošinju. Za tu je namjenu zakupljen jedan od najluksuznijih hrvatskih hotela – »Bellevue« koji je povjerenje vratio spektakularnom zabavom i vrhunskom gastronomijom.

Podloga vjenčanja bila je u vremenima kad su se zabave odvijale u kabaretima, u stilu »Velikog Gatsbyja« pa je tako dio uzvanika i došao odjeven u stilu dvadesetih godina prošlog stoljeća, makar i samo s dodacima poput šešira, dok su mladenci bili dio projekta jednog od najboljih hrvatskih modnih dizajnera svih vremena – Jurja Zigmana. Kako se uostalom i vidi po haljinama mladenke i njezine kume Mirte Štefanec, Zigman je i u toj formi dosegao vrhunac.

Uzvanika je bilo iz svih sfera javnog života, posebno kad je riječ o Rijeci, tako da se u Malom Lošinju ove subote i nedjelje moglo vidjeti izniman niz uspješnika iz bussinesa pa sve do estrade. Ivo Usmiani, Zoran Maržić, Siniša Zdjelar, Marinko Koljanin ili pak Pero Lučin predvodili su taj elitni riječki krug, a na vjenčanje su stigli i neki od viđenijih hrvatskih glumaca poput Zlatana Zuhrića ili Žarka Radića.

Uz vrhunske glazbene interpretacije za koje su bili zaduženi Danijela & Nikola, hit večeri bila je živa »sirena« koja se »kupala« u kadi i to – prekrivena kamenicama! Kako se kasnije ispostavilo, upravo je ona »zapalila« instagram jer nije bilo muškarca na svadbi koji se nije htio »osladiti« kamenicama iz njezine kadice. I ne čudi jer takav vid afrodizijaka mnogo je bolji od ma kakvih kemijskih pripravaka.

No da ne duljimo – tu su fotografije pa uživajte. Ma u kom vas smjeru misli odvele.

fo0909ti6
Svadba godine: Raskošno vjenčanje Saše Matijaša i Nine Džafić / Foto Ivica Tomić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.