Od navedene količine sastojaka dobit ćete tridesetak raviola, puniti ih možete namazom od lješnja, ricottom ili omiljenom marmeladom
Sastojci za tijesto: 250 g brašna, 1 jaje, 100 g šećera u prahu, 30 g maslaca, 2 žlice bijelog vina, 2 do 3 žlice mlijeka, korica limuna, ulje za prženje, šećer u prahu za posipanje
Za punjenje: namaz od lješnjaka, ricotta ili marmelada
Priprema: Od navedene količine sastojaka dobit ćete tridesetak raviola. Od sastojaka umijesiti glatko i homogeno tijesto. Oblikujte loptu i stavite omotano prozirnom folijom na pola sata u hladnjak. Tijesto razvaljati na debljinu od 3 do 4 milimetra i uz pomoć čaše ili kalupa režite krugove ili ako vam je lakše kvadrate.
Ocijediti na salveti i posuti šećerom u prahu. Poslužiti toplo.