Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Poljudske reakcije

Trener Rijeke priznao novinarima na Poljudu, "često se čujem s Matjažom Kekom"

Simon Rožman/R. BRMALJ
Simon Rožman/R. BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 1. prosinac 2019. u 20:03 2019-12-01T20:03:00+01:00

Simon Rožman nije tu bitan, bitno je kako će  ekipa igrati. Odmah prvi dan sam rekao što želim od momčadi i to se sad ostvaruje. Sigurno da sadržaj nije još potpun, ali idemo korak po korak, i analiziramo sve kako koga dobiti - rekao je trener Rijeke

SPLIT Rijeka je slavila na Poljudu sa 4:0 protiv Hajduka. Trener gostiju Simon Rožman prokomentirao je igru svoje momčadi nakon susreta.

- Čestitam igračima i hvala navijačima. Utakmica je išla u smjeru koji smo očekivali. Prvih 20 minuta smo uspjeli izdržati pritisak Hajduka. Znali smo da će Hajduk nakon primljenog gola biti sve otvoreniji i to smo iskoristili - rekao je Rožman.

Jeste li se prije utakmice konzultirali s bivšim trenerom Kekom?

- S njim se često čujem, ali i s drugim trenerima. Mi treneri razgovaramo međusobno često. S njim se čujem i kao izbornikom Slovenije.

Je li vas ova pobjeda učvrstila na klupi Rijeke?

- Simon Rožman nije tu bitan, bitno je kako će  ekipa igrati. Odmah prvi dan sam rekao što želim od momčadi i to se sad ostvaruje. Sigurno da sadržaj nije još potpun, ali idemo korak po korak, i analiziramo sve kako koga dobiti.

Borba za drugo mjesto...

- Bit će neizvjesno do kraja. Dinamo trenutno sigurno izgleda najbolje. Mi ostali smo tu negdje. Napravit ćemo sve da osvojimo što više bodova - rekao je Rožman.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu