Poljudske reakcije

Trener Rijeke priznao novinarima na Poljudu, “često se čujem s Matjažom Kekom”

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/R. BRMALJ

Simon Rožman/R. BRMALJ

Simon Rožman nije tu bitan, bitno je kako će  ekipa igrati. Odmah prvi dan sam rekao što želim od momčadi i to se sad ostvaruje. Sigurno da sadržaj nije još potpun, ali idemo korak po korak, i analiziramo sve kako koga dobiti - rekao je trener Rijeke



SPLIT Rijeka je slavila na Poljudu sa 4:0 protiv Hajduka. Trener gostiju Simon Rožman prokomentirao je igru svoje momčadi nakon susreta.


– Čestitam igračima i hvala navijačima. Utakmica je išla u smjeru koji smo očekivali. Prvih 20 minuta smo uspjeli izdržati pritisak Hajduka. Znali smo da će Hajduk nakon primljenog gola biti sve otvoreniji i to smo iskoristili – rekao je Rožman.


Jeste li se prije utakmice konzultirali s bivšim trenerom Kekom?




– S njim se često čujem, ali i s drugim trenerima. Mi treneri razgovaramo međusobno često. S njim se čujem i kao izbornikom Slovenije.


Je li vas ova pobjeda učvrstila na klupi Rijeke?


– Simon Rožman nije tu bitan, bitno je kako će  ekipa igrati. Odmah prvi dan sam rekao što želim od momčadi i to se sad ostvaruje. Sigurno da sadržaj nije još potpun, ali idemo korak po korak, i analiziramo sve kako koga dobiti.


Borba za drugo mjesto…


– Bit će neizvjesno do kraja. Dinamo trenutno sigurno izgleda najbolje. Mi ostali smo tu negdje. Napravit ćemo sve da osvojimo što više bodova – rekao je Rožman.