Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
20. siječnja 2020.
Ispis članka: Prekrasna i chic Lolita Masagutova oduševljava nas svojim kombinacijama - Novi List

NoviList.hr

Prekrasna i chic Lolita Masagutova oduševljava nas svojim kombinacijama

'It' djevojka

30. studeni 2018 08:32

Napisao: P. N.

Prekrasna blogerica osvojila nas je svojim modnim kombinacijama koje su savršeni spoj najnovijih trendova i njezinog osobnog stila

Foto: Instagram

Poznata modna blogerica i Instagram influencerica svojim neodoljivim i eklektičnim modnim kombinacijama zaista je pravi izvor inspiracije. Mlada 22- godišnja blogerica rođena je u Rigi, a s 18 godina odselila se u Veliku Britaniju gdje je diplomirala, a zatim se posvetila svojim prvim ljubavima i izvorima inspiracije- modi, kozmetici, dizajnerima i putovanjima.

Prekrasna blogerica osvojila nas je svojim modnim kombinacijama koje su savršeni spoj najnovijih trendova i njezinog osobnog stila. Posebnost ove 'it' djevojke koja se krije pod nickom Lolita Mas leži u tome što modu približava mlađoj publici u maniri savršenih streetsyle lookova koji su ujedno casual i chic.

Tražite li inspiraciju za trendi modne kombinacije, tada svakako zavirite u njezin profil. Kako kombinirati modne trendove poput kariranog sakoa ili hlača na trapez, kako učiniti da moderni teddy kaput postane statement komad vašeg stylinga ili pak kako nositi biker boy kapu, otkrit će vam prekrasna Lolita Mas.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Foto: @lolitamas Instagram