Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1n
Sutra: 8° 8° 1n
14. prosinca 2019.
Ispis članka: Mediji cijeli dan pišu o pokušaju krađe jahte Lepe Brene u Rijeci, ali policija o tome - ne zna ništa - Novi List

NoviList.hr

Mediji cijeli dan pišu o pokušaju krađe jahte Lepe Brene u Rijeci, ali policija o tome - ne zna ništa

Nema prijave

18. srpanj 2017 18:09

Napisao: P. N.

Prema pisanju Kurira, radi se o "grupi mladića iz Opatije koja otima luksuzne jahte usidrene po hrvatskom primorju, ali ih nakon nekoliko dana provoda i - vrati u luku"

Mediji cijeli dan pišu o pokušaju krađe jahte Lepe Brene u Rijeci, ali policija o tome - ne zna ništa

Policijska uprava Primorsko - goranska nema nikakvih saznanja o pokušaju krađe jahte u vlasništvu Lepe Brene i njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića iz riječke luke, niti je primila ikakvu prijavu oko toga.

Informaciju o tome lansiralo je danas više srpskih medija, a "vijest" su prenijeli i brojni hrvatski portali. Prema pisanju Kurira, radi se o "grupi mladića iz Opatije koja iz zabave otima luksuzne jahte usidrene po hrvatskom primorju, ali ih nakon nekoliko dana provoda i - vrati u luku".

Kurir tvrdi da je pokušaj krađe, stotinu tisuća vrijedne jahte u vlasništvu poznatog para iz Srbije, osujetio čuvar u luci.

No ukoliko je takvog pokušaja i bilo, policiji ništa nije prijavljeno, a ništa rječitiji po tom pitanju u izjavi za medije nije bio ni Živojinović.