Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 24° 4
Sutra: 24° 24° 4
18. srpnja 2019.
Festival sporta i rekreacije

EDUKACIJA I ZABAVA Učenici OŠ Kozala najbolji na natjecanju ''Moja Rijeka''

Foto V. Karuza
Foto V. Karuza
Autor:
Objavljeno: 3. svibanj 2018. u 20:15 2018-05-03T20:15:48+02:00

RIJEKA Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel  je primio učenike koji su pobijedili u edukativno natjecateljskom programu »Moja Rijeka« koji se ove godine prvi put održao u okviru Festivala sporta i rekreacije »Homo si teć«. U sklopu primanja učenicima su uručene i nagrade, a pobjedinici natjecanja su učenici Osnovne škole Kozala, dok su drugo mjesto osvojili učenici Osnovne škole Centar, a treće Osnovne škole Škurinje. Sve tri ekipe nagrađene su ulaznicama za Art Kino Croatia i kazalište Ivana pl. Zajca, dok je pobjednička ekipa osvojila i cjelodnevni izlet na Platak.

Čestitajući najboljim ekipama Obersnel je istaknuo da se radi o natjecanju u kojem su učenici imali priliku pokazati praktična znanja stečena u sklopu programa »Moja Rijeka«, dok je potpredsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac istaknula da Festival sporta i rekracije »Homo si teć« svake godine poprima novu dimenziju, a ove godine povezani su odgoj i obrazovanje sa sportom i kulturom.

Na prvom natjecanju »Moja Rijeka« sudjelovalo je 15 ekipa iz 11 osnovnih škola, a cilj natjecanja bio je na zabavan način, kroz igru, riječkim osnovcima pružiti interaktivnu edukaciju o tradiciji, kulturi i zabavi. Uz tri najbolje plasirane, natjecali su se i učenici iz osnovnih škola »Nikola Tesla«, »Srdoči«, »Podmurvice«, »Zamet«, »Trsat«, »Fran Franković«, »Belvedere« i »Eugen Kumičić«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Zabava uz GORANA KARANA & VAGABUNDO
Mošćenička Draga - MARININA

Zabava uz GORANA KARANA & VAGABUNDO