Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
28. siječnja 2020.
Ekstravagantne talijanske dame

Pogledajte ovaj originalan profil na Instagramu koji slavi bogate i glamurozne milanske bake

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 19. kolovoz 2018. u 18:48 2018-08-19T18:48:08+02:00

Da moda nije samo za mlade pokazuju nam i ove prekrasne fotografije koje objavljuje tajanstveni mladić fasciniran milanskim modnim ikonama

Ako još niste upoznati s profilom Sciuraglam na Instagramu, pripremite se na lude fotografije najglamuroznijih milanskih baka. Riječ je o profilu iza kojeg se skriva čovjek po imenu Angelo s jednom misijom - prikazati milanske ikone stila starije dobi. I malo je reći da smo oduševljeni ovom idejom.

"Počeo sam bez nekog posebnog razloga- jednostavno sam se zaljubio u ove modne ikone", izjavio je za britanski Vogue vlasnik Instagram profila, koji od prosinca 2016. fotografira milanske esktravagantne pratiteljice mode.

Angelo, inače student stomatologije, ne želi puno otkriti o sebi: "Nitko ne zna moj pravi identitet, osim žena koje fotografiram, i volio bih da tako i ostane", kaže tajanstveni mladić naglašavajući kako ne želi biti slavan, već samo dati pozornost ženama koje mu plijene pažnju.

01

02

04

Angelo je, kaže, fasciniran milanskim starijim i bogatim gospođama koje odlaze u kupovinu namirnica odjevene u Gucci ili Pradu. To ga je i potaklo da svoj račun na Instagramu nazove "Sciuraglam" - naime, riječ "sciura" u milanskom dijalektu označava bogatu gospođu. Angelo naglašava kako starije dame na ulicama Milana ne plijene njegovu pažnju zbog marki koje nose, već njihove unutarnje ljepote. "Ne znam kako da to opišem, ljepota je ljepota", kaže mladić.

03

n

05

Njegov profil počelo je pratiti sve više ljudi kako su nećakinje i rodbina bakica pronalazili njihove fotografije, oduševljeni fotografijama i originalnom idejom. Angelo kaže kako je pronašao svoju strast i volio bi postati fotograf ne samo bakica, već i mlađih ljepotica.

Da moda ne pripada samo mladima pokazuju nam ove originalne i prekrasne fotografije.

07

08

09

10

Foto: sciuraglam Instagram

Izvor: Vogue.co.uk

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze