Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
19. veljače 2020.
Profesionalna 'maziteljica'

Ova supruga i majka troje djece tjedno zarađuje 7.000 kn grleći strance. Tvrdi da ju obitelj podržava

Screenshot
Screenshot
Autor:
Objavljeno: 24. kolovoz 2018. u 11:10 2018-08-24T11:10:19+02:00

Jessica O'Neill, maserka i terapeutkinja iz Queenslanda u Australiji izjavila je kako je poslana na zemlju da bi mazila ljude.

poduzetna supruga i majka troje djece Jessica O'Neill svojom uslugom profesionalne 'maziteljice' tjedno zaradi 7,000 kn. 35-godišnjakinja, inače po profesiji maserka i terapeutkinja prije pola godine uključila je ovu neobičnu ponudu na svoju listu tretmana koje nudi, a svoje usluge obavlja u garsonijeri u Queenslandu u Australiji.

Svoje maženje naplaćuje oko 380 kuna na sat i otkriva kako maženje ima snažan terapeutski učinak na ljude koji se bore s depresijom i usamljenošću. "Uvijek imam dobru reakciju od ljudi koje sam grlila. Svi se vole maziti", izjavila je za britanski The Sun.

Među njezom klijentelom prednjače muškarci stariji od 35 godina, no otkrila je i kako se broj sredovječnih žena koje traže svoju seansu maženja dosta povećao. Tvrdi i da mladi dolaze kod nje jer se osjećaju usamljeno u digitalnoj dobu. "Svi oni imaju samo želju da se povežu s nekim", izjavila je profesionalna maziteljica.

Jessica kaže kako je njezin suprug Jason (34) podržava u izboru posla od prvog dana, a posla, kako vidimo, ima napretek.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.