Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
Opsjednutost lajkovima

Mami blogerici dijete dobilo premalo lajkova na Instagramu. Njena reakcija zgrozila fanove

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 26. studeni 2018. u 18:07 2018-11-26T18:07:21+01:00

Zabrinuta mama boji se kako će tako mali broj lajkova utjecati na samopouzdanje njenog sina te moli Instagram zajednicu da isprave navedenu nepravdu i posvete se "lajkanju" njegovih budućih fotografija

Katie Bower je američka blogerica i influencerica koju prati nešto više od 53 tisuće ljudi na Instagramu. Majka petero djece povodom šestog rođendana jednog od svojih sinova odlučila mu je čestitati preko svog profila, a ujedno putem Instagram priča obavijestiti svijet o problemima koje ju muče.

Mamu blogericu naljutilo je što joj sin ne dobiva puno lajkova. Svoju je tužnu priču započela hvaljenjem sina, njegove jedinstvene osobnosti i posebnosti i pritom se ozbiljno obrušila na cijelu Instagram zajednicu koja, kako ljutita mama kaže, ne daje dovoljno lajkova njezinom sinu.

Instagram influencerica pozabavila se i statističkim podacima te zaključila kako fotografije njezinog sina, za razliku od druge djece, jednostavno ne generiraju lajkove. Zabrinuta mama boji se kako će tako mali broj lajkova utjecati na samopouzdanje njenog sina te moli Instagram zajednicu da isprave navedenu nepravdu i posvete se "lajkanju" njegovih budućih fotografija.

bowerpowerblog

bowerpowerblog2

Mama blogerica očekivano je izazvala lavinu komentara i zgražanja, no ona je ostala ustrajna u ideji kako njezin sin zaslužuje svu ljubav svijeta, pa tako i lajkove potpunih stranaca. U svakom slučaju, uspjela je privući pažnju.

Foto: bowerpowerblog Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze