Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1n
Sutra: 9° 9° 1n
23. ožujka 2019.
Poznati doajen staogradske glazbe u drugom biznisu

Zvonko Bogdan s vinskim poslom ulazi i u Hrvatsku

Zvonko Bogdan
Zvonko Bogdan
Autor:
Objavljeno: 14. studeni 2011. u 11:46 2011-11-14T11:46:00+01:00

Čovjek kojeg rokeri nisu željeli pustiti da napusti binu na novosadskom Exitu, uz glazbu očigledno poštuje i poljoprivredu, što baš nije svakodnevno

Doajen starogradske glazbe Zvonko Bogdan svoju drugu veliku ljubav, proizvodnju vina, uskoro namjerava podjeliti i s žiteljima Hrvatske. Kako javlja profitiraj.hr, Bogdanova vinarija namjerava uskoro ući na hrvatsko tržište, ali kako se vino proizvodi u ograničenim količinama, bit će na meniju tek nekih restorana.

Jasno, svi oni koji imaju želju probati vina ovog umjetnika mogu otići na njegov salaš kod Palića u Vojvodini, gdje je moguće vidjeti vinograde, ali i podrume i malo testirati vina. Ako se ima sreće, možda bi i Zvonko mogao zapjevati koji od hitova, recimo "Osam tamburaša s Petrovaradina" ili "U tem Somboru". Obzirom da se zna kako su Vojvođani ljubitelji i dobre papice uz dobru kapljicu, za Profitiraj.hr je navedeno i da se na posjedu namjerava graditi hotel s dobrom gastronomskom ponudom.

Multitalentiranost umjetnika nije neka nepoznanica, ali Bogdan se ipak pokazuje posebnim. Čovjek kojeg rokeri nisu željeli pustiti da napusti binu na novosadskom Exitu, uz glazbu očigledno poštuje i poljoprivredu, što baš nije svakodnevno.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown