Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1n
Sutra: 6° 6° 1n
19. siječnja 2020.
Čišćenje od mora do gorja

Zelena čistka u Kostreni: Prikupljeno 40 kubika krupnog otpada

Snimio Vedran KARUZA
Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 21. travanj 2018. u 14:18 2018-04-21T14:18:20+02:00

U akciji su sudjelovali predstavnici kostrenskih udruga, Osnovne škole Kostrena i Dječjeg vrtića "Zlatna ribica". Članovi ŠRD INA očistili su lučicu Podurinj, KPD INA čistio je lučicu Stara voda, a DVD Kostrena dijelove staze na potezu Solin-Sopalj kojima su u čišćenju pomogli zaposleni u KD Kostrena

KOSTRENA Zelena čistka u Kostreni okupila je tristotinjak sudionika koji su zajedničkim snagama sakupili 40 kubika krupnog otpada. Čistilo se od mora do gorja, točnije od priobalnog pojasa pa sve do trim-staze. 

U akciji su sudjelovali predstavnici kostrenskih udruga, Osnovne škole Kostrena i Dječjeg vrtića "Zlatna ribica". Članovi ŠRD INA očistili su lučicu Podurinj, KPD INA čistio je lučicu Stara voda, a DVD Kostrena dijelove staze na potezu Solin-Sopalj kojima su u čišćenju pomogli zaposleni u KD Kostrena. 

Vali i Veli pinel čistili su ispred svog praga - okućnicu Trga sv. Barbare, kao i predstavnici vrtića koji su čistili okolica vrtića "Zlatna ribica". Osnovna škola Kostrena osim okolice škole čistila je i zelene površine uz šetnicu, a UDVDR Kostrena i udruga Škripac čistili su Ivanje.

Udruga Penko čistila je na potezu od zavoja prema Žurkovu do uvale Žurkovo, a TZ Kostrene i Sportska zajednica Kostrene čistile su okoliš sportske dvorane.

G214VK02

G214VK01

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.