Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. veljače 2020.
'Maškarani Pehlin'

Zbog maškara u nedjelju zatvoren jedan dio ceste Turkovo – Pehlin

NL arhiva
NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 22. veljača 2019. u 17:18 2019-02-22T17:18:56+01:00

Za vrijeme trajanja zabrane prometovanja na dionici ceste Turkovo – Pehlin, tranzitni promet će se odvijati obilaznim pravcem (od čvora Štefani preko čvora Hosti na čvor Rujevicu i dalje u smjeru centra Rijeke Ulicom Antuna Barc.

 

Gradski prometni centar izvješćuje javnost da će u nedjelju, 24. veljače 2019. godine od 10:00 do 14:00 sati biti zabranjeno prometovanje na dionici ceste Turkovo – Pehlin (od kbr. 40 u Ulici Turkovo do kbr. 4  u Ulici Pehlin).

Lokalni promet odvijat će se u dogovoru s policijom koja će se nalaziti na predmetnim lokacijama. Također, promet će u navedenom razdoblju biti zabranjen i u Ulici Mihovilići i Ulici Baretićevo.

 

Okupljanje maškara predviđeno je od 10:00 sati na „Okretištu Turkovo“, a u 11:00 sati povorka kreće ulicama: Turkovo, Baretićevo, Androv breg, Mihovilići i Pehlin. Predviđeno je da povorka za oko 15 sati stigne do Doma Pehlin gdje povorka zavrąava.

 

Za vrijeme trajanja zabrane prometovanja na dionici ceste Turkovo – Pehlin, tranzitni promet će se odvijati obilaznim pravcem (od čvora Štefani preko čvora Hosti na čvor Rujevicu i dalje u smjeru centra Rijeke Ulicom Antuna Barca.

 

U razdoblju zatvaranja prometa na dionici ceste Turkovo – Pehlin prigradske linije javnog gradskog prijevoznika u smjeru Viškova i Klane (linija broj 20 i linija broj 21) prometovat će (u polasku i povratku) redovitom trasom do Rujevice, odakle se uključuju na privremenu trasu - ulice: Blažićevo, Minakovo, Hosti, Drnjevići, Trampov breg, Marinići, odakle se uključuju u redovitu trasu.

U razdoblju zatvaranja prometa na dionici ceste Turkovo – Pehlin, gradska linija broj 7 u smjeru zapada prometovat će istom trasom kao i linija 7A.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma