Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Javna priznanja

Za godišnje nagrade Grada Kastva predloženi Viko Saršon, Blanka i Mirko Brbot te Ferucio Muzica

Teodori Dubrović pripalo je posmrtno javno priznanje
Teodori Dubrović pripalo je posmrtno javno priznanje
Autor:
Objavljeno: 3. svibanj 2016. u 16:45 2016-05-03T16:45:51+02:00

Gradsko vijeće odlučilo je posmrtnim javnim priznanjem odati počast pokojnoj Teodori Dubrović za dugogodišnji nesebičan rad s mladima i zalaganje za njihov boljitak i prava

KASTAV Dobitnici godišnjih nagrada Grada Kastva za 2016. godinu su: Vilko Saršon, Blanka i Mirko Brbot te Ferucio Muzica, jednoglasno je odlučilo Gradsko vijeće Kastva.

Počasnim građaninom bit će proglašen Krešo Marić iz Vinkovaca, zaslužan za veliku promociju Kastva u Slavoniji, a Gradsko vijeće odlučilo je posmrtnim javnim priznanjem odati počast pokojnoj Teodori Dubrović za dugogodišnji nesebičan rad s mladima i zalaganje za njihov boljitak i prava, ulažući na taj način u kastavsku budućnost.

Vilka Saršona za godišnju nagradu predložio je DVD Kastav za dugogodišnju ustrajnost, požrtvovanost i nesebično pomaganje u zaštiti od požara i očuvanju sigurnosti građana na području Kastva. Odaje mu se priznanje za 25.-godišnji rad u DVD-u Kastav te izniman doprinos u aktivnostima zaštite od požara.

Blanka i Mirko Brbot dobit će godišnju nagradu za organizaciju prikupljanja humanitarne pomoći i promoviranje istine za vrijeme Domovinskog rata, na prijedlog HDZ-a Kastav.

Ferucio Muzica iz tvrtke Montelektro bit će nagrađen za postignuća u gospodarstvu i zalaganja u promicanju kulture na području Kastva.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.