Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
17. veljače 2020.
Slobodna mjesta

Valamar Riviera u Rijeci predstavlja otvorena radna mjesta, evo kolike plaće nude

Valamar Riviera u Rijeci predstavlja otvorena radna mjesta, evo kolike plaće nude
Valamar Riviera u Rijeci predstavlja otvorena radna mjesta, evo kolike plaće nude
Autor:
Objavljeno: 23. siječanj 2020. u 8:48 2020-01-23T08:48:08+01:00

Najveća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera i ove godine u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) predstavlja prilike za zapošljavanje u gradovima diljem Hrvatske. Tim povodom Valamarov tim stiže i u Rijeku, javljaju iz Valamara koji će predstavljanje otvorenih radnih mjesta i svih benefita održati sutra, 24. siječnja, u 10 sati u regionalnom uredu HZZ-a u Rijeci, na adresi Bulevar oslobođenja 14.

Valamar Riviera je najveći poslodavac u hrvatskom turizmu koji je prošle godine na vrhuncu sezone zapošljavao 7 tisuća ljudi. U kompaniji ističu kako su prvi uveli Valamar jamstvo kojim garantiraju minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati. Prošle godine je isplatio 13. plaću u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji su radili najmanje 10 mjeseci u godini, božićnicu u iznosu od 2.000 kuna neto svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, dar djeci do 15 godina starosti od 600 kn neto po djetetu i dar u naravi u iznosu od 600 kuna svima zaposlenima na dan 1. prosinca. Svim radnicima na određeno vrijeme koji su odradili cijelu sezonu isplaćena je nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, ovisno o odrađenom broju sati u 2019. godini.

Valamar također osigurava smještaj i tople obroke za sezonske zaposlenike koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske, a osigurava i cjelogodišnja primanja kroz mjeru stalnog sezonca, program Valamar +3 ili stalni radni odnos te edukacije i razvoj karijere. Kroz Valamar +3 program stalnim sezoncima garantira zaposlenje najmanje devet mjeseci svake od iduće tri godine, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko osiguranje, kao i prednost pri zapošljavanju u stalni radni odnos. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.