Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
19. siječnja 2020.
Rušenje ograde i devastacija loptica

VANDALIZAM NA KORZU Grad Rijeka neće slučaj prijaviti policiji jer šteta nije velika

Počelo je naguravanje oko ograde dok je nisu porušili; na kraju je jedan mladić uzeo lopticu s bora i njome gađao prijatelja / Foto Screenshot
Počelo je naguravanje oko ograde dok je nisu porušili; na kraju je jedan mladić uzeo lopticu s bora i njome gađao prijatelja / Foto Screenshot
Autor:
Objavljeno: 18. prosinac 2018. u 18:32 2018-12-18T18:32:20+01:00

Šteta je malena, a sve je vrlo brzo popravljeno, saznali smo u Gradu Rijeci

RIJEKA Prema neslužbenim informacijama, Grad Rijeka neće prijaviti policiji slučaj rušenja drvene ograde i devastacije loptica sa željama sa središnjeg bora na Korzu.

Podsjetimo, krajem prošlog tjedna negdje oko 4 sata ujutro grupa mladih ljudi okomila se na božićnu jelku, loptice sa željama i ogradu.

Sve je to zabilježila i nadzorna kamera koja se nalazi na ulazu u Gradsku upravu. Počelo je s time da se jedna djevojka zaletjela u ogradu, kako bi uzela lopticu.

Ostalima u grupi se to svidjelo pa je počelo naguravanje oko ograde dok je nisu porušili. Na kraju je jedan mladić uzeo lopticu s bora i njome gađao prijatelja.

- Šteta je malena, a sve je vrlo brzo popravljeno, saznali smo u Gradu Rijeci.

Do sada je središnju božićnu jelku štitila metalna ograda koja je nailazila na kritiku građana. Drvena ograda je pak stavljena ove godine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.