Predstavljanje albuma

Diskurz i Leifert u petak u zagrebačkoj Močvari

Hina

Diskurz je spreman zapaliti regionalnu alternativnu rock scenu, a prvu će priliku za to imati ovog petka kada će novi album predstaviti zagrebačkoj publici u Klubu Močvara



RIJEKA » Riječka grupa Diskurz ovog će petka premijerno predstaviti materijal s trećeg albuma »Puls« objavljenog prošlog mjeseca u izdanju Dallas Recordsa.


Nakon što je novi album Diskurza službeno objavljen u fizičkom obliku, sada ga je moguće kompletno preslušati i preko servisa Deezer na stranici http://www.deezer.com/album/7481780.


Diskurz je spreman zapaliti regionalnu alternativnu rock scenu, a prvu će priliku za to imati ovog petka kada će novi album predstaviti zagrebačkoj publici u Klubu Močvara.




Koncertnu večer otvorit će riječki bend Leifert koji stvara fini electro pop s kombinacijama starijih bendovskih izričaja. Njegove članice, Petra i Gia, ovih su dana predstavile


»Suton«, treći singl s albuma prvijenca koji je ujedno dobio i svoj video oblik čiju režiju potpisuju Firma Mašinerija i sam bend. Ulaznice za koncert u pretprodaji su po cijeni od 30 kuna, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 40 kuna. Nakon zagrebačkog, dva riječka benda najavljuju i koncerte u Varaždinu (5. 4.), Bjelovaru (11. 4.), Zaboku (12. 4.) i Rijeci gdje bi trebali nastupiti 3. svibnja u Stereo Garaži. Od samog početka kreativnu i stvaralačku energiju i esenciju benda čini Bojan Bajić na gitari i vokalu koji kroz osam godina postojanja mijenja i prilagođava postavu benda. Nakon što je gitarist Ivan Sindičić John iz osobnih razloga otišao iz benda, danas važan dio bendovske cjeline čine Damir Humić na bas gitari, Andro Manzoni na bubnjevima te gitarist Dino Grgurić kao novopridošli član.