Riječko srce

SVE ZA NAŠU DJECU Danas finale humanitarne akcije za pomoć malim Riječanima s Down sindromom

Portal Novilist.hr

Foto Riječko srce

Foto Riječko srce



RIJEKA Sve za našu djecu, četvrto izdanje humanitarne akcija Kanala Ri i Udruge Riječko srce, namijenjeno Udruzi Rijeka 21, i to za opremanje senzorne sobe za terapiju djece s Down sindromom, danas ima veliko finale.


Festival humanosti tako se do 18 sati odvija na Korzu. Na njemu će predstavnici dječjih vrtića, škola i učeničkih domova na štandovima prodavati vlastoručno izrađene rukotvorine, od čega će također prihod ići u korist iste akcije.


Veliki i mali dom Platak ima humanitarni štand na kojem je moguće kupiti porcije graha za 15 kuna. Sav prihod od prodaje ide za senzornu sobu djece s Down sindromom. Svoje humanitarne štandove imaju i brojni vrtići, institucije i udruge. Svi su se oni ujedinili za našu djecu!




Od 19.30 sati uslijedit će veliki humanitarni koncert na Trgu Riječke rezolucije.


Nastupit će Leteći odred, Alen Islamović, Neno Belan, Gustafi, Jole, Mia Negovetić, Marko Tolja, Colonia, Davor Lukas (FIT), Mauro Staraj, Koktelsi i mnogi drugi.


Humanitarna akcija Sve za našu djecu nezamisliva je bez Mije Negovetić. Mia nsvake godine pjeva himnu akcije Bajka. I ove godine na koncertu na Trgu Riječke rezolucije Mia će uz pratnju djece iz Udruge za sindrom down otpjevati Bajku.



Ulaz na koncert je besplatan, a svi koji žele biti dio nesebičnog mnoštva svoj materijalni doprinos mogu dati pozivom na broj 0609009. Cijena poziva je šest kuna, uvećana za PDV.


Kanal Ri i TV Istra prenosit će koncert, a u studiju Kanala Ri bit će organiziran »call centar« iz kojeg će se na humanitarni telefon 060 9009 javljati poznati građani, sportaši, glazbenici, liječnici, novinari i mnogi drugi.


Pokrovitelji akcije su Grad Rijeka i Primorsko goranska županija.