Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
19. veljače 2020.
'Kašetica'

Prodaja i promocija autohtonih proizvoda PGŽ-a na Korzu

Najavljena i nova Tržnica Kašetica / Snimio Ivica TOMIĆ
Najavljena i nova Tržnica Kašetica / Snimio Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 11. svibanj 2018. u 23:10 2018-05-11T23:10:02+02:00

Sudjelovat će 11 proizvođača sireva, suhomesnatih proizvoda, džemova, meda i pčelinjih proizvoda, sirupa, prerađevina od bobičastog voća do suvenira i rukotvorina

RIJEKA U Kašetici primorsko-goranskoj najavljena je  prodaja i promocija autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije na Korzu od ponedjeljka 14. do petka 18. svibnja 2018.

Pročelnica  za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Melita Raukar naglasila je da je ovo prva u nizu od četiri ovakve manifestacije u organizaciji Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ-a, a sudjelovat će 11 proizvođača sireva, suhomesnatih proizvoda, džemova, meda i pčelinjih proizvoda, sirupa, prerađevina od bobičastog voća do suvenira i rukotvorina.

Ujedno je najavljena i Tržnica Kašetica – riječ je o novom projektu Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj i Kašetice primorsko-goranske koji će omogućiti dodatnu promociju i izlazak na tržište proizvođačima autohtonih proizvoda PGŽ-a.

Jednom mjesečno u Kašetici i ispred nje održavat će se jednodnevna prigodna prodaja i promocija raznih autohtonih proizvoda. Tržnica Kašetica započinje 24. svibnja, a potom će se održavati svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.