Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 4n
Sutra: 6° 6° 4n
20. veljače 2019.
Humanitarni predznak

foto Predsjednica ipak izostala: U Guvernerovoj palači održan Karnevalski bal

Foto Roni Brmalj
Foto Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 6. veljača 2016. u 22:37 2016-02-06T22:37:44+01:00

Na humanitarnom balu  u korist Centra za autizam  bili su  predstavnici diplomatskog i konzularnog zbora

RIJEKA  U prelijepom ambijentu Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka upriličen je 17. Karnevalski bal, koji 12. put nosi humanitarni predznak. Iako je bila najavljivana, balu zbog "neočekivanih obaveza" nije nazočila  predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

F0602BR6
Humanitarni maškarani bal u Guvernerovoj palači / Foto R. Brmalj

No prisutni su bili predstavnici diplomatskog i konzularnog zbora u RH, počasni konzuli u Primorsko-goranskoj županiji te predstavnici talijanskog grada Estea i Cetinja iz Crne Gore.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel prigodnim je govorom otvorio bal kojem su nazočili i Meštar Toni te kraljica karnevala Sandra Ložnik Videčak. Na balu su se prikupljala sredstva za Centar za autizam Rijeka, za opremanje senzornog parka u sklopu projekta »Senzorni park za naš osmjeh«.

Tijekom večeri goste je glazbenim evergreenima razveseljavao »Big Band« Josipa Pepija Forembachera, Karlovački bubnjari – Udruga Carolosboom, te akrobatska skupina Čupakabra, dok su Ivica Vrkić i Elena Brumini imali ulogu voditelja večeri.

Humanitarni karnevalski bal organizirali su Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke, Rotary klub Rijeka – Sveti Vid i Pomorsko i povijesni muzej Hrvatskog primorja, a sponzori bala bili su INA i Jadrolinija.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka