Klinika za ginekologiju pod maskom

Poruka maškaranih primalja: Svi smo mi Nešo Sindik!

Danijela Bauk

Dr. Nebojša Sindik s primaljama rađaonice / Foto I. Tomić

Dr. Nebojša Sindik s primaljama rađaonice / Foto I. Tomić

Primalje rađaonice odlučile su ove godine tradicionalnu maškaranu zabavu posvetiti svom šefu dr. Nebojši Sindiku jer su mu to zadnje radne maškare



Doktori, medicinsko osoblje i »tete rode« iz riječke Klinike za ginekologiju i porodništvo i ove su se godine okupili na tradicionalnom druženju pod maskama – zajedno s gostima devetu godinu za redom tulumarili su u konobi »Ugor«. Da Klinika za ginekologiju svake godine uživa pod maskom, već je dobro poznato, no ove godine njihova maškarana zabava imala je posebnu posvetu: »Svi smo mi Nešo Sindik«!


   Naime, primalje rađaonice odlučile su ove godine tradicionalnu maškaranu zabavu posvetiti svom šefu dr. Sindiku.    – Našem šefu to su zadnje radne maškare. Dr. Sindik je u svakidašnjem druženju prije svega čovjek i prijatelj, a potom šef. Odluka o nazivu grupne maske »Svi smo mi Nešo Sindik« jednoglasno je prihvaćena, a masku smo upotpunili naravno s mercedesom, poručile su primalje rađaonice i dodale:    – Ugledavši ekipu maškaranih primalja rađaonice dr. Sindik bio je vidno dirnut i valjda prvi put ostao bez teksta prilikom pozdravnoga govora!    Maškaranu večer uljepšalo je i mnoštvo drugih lijepih maski. Maškarana skupina zabavljala se do jutarnjih sati u odličnom raspoloženju. Poistovijetivši se s likom maškarane primalje i ostalo osoblje na jedan način zahvaljuje se dr. Sindiku na uspješnoj dugogodišnjoj suradnji.    – »Svi smo mi Nešo Sindik« djelo je koje govori više od mnogih riječi o kakvom je čovjeku riječ… Koja je to čast, komentirali su ostali gosti.    Ovim putem se osoblje rađaonice želi zahvaliti i gosp. Boćini i njegovom osoblju na vrhunskom gostoprimstvu.