Zvijezda "velike" hrvatske noći

Ovo je vozač Autotrolejeve “dvadesetke” koji je oduševio Riječane, ali i cijelu Hrvatsku

Marija Duvnjak

Foto damir ŠKOMRLJ i Marija DUVNJAK

Foto damir ŠKOMRLJ i Marija DUVNJAK

Alen Malenjak, srčani navijač hrvatske nogometne reprezentacije je za odredište rute svojeg autobusa upisao mjesto na koje je željela stići cijela Hrvatska. U finale svjetskoga prvenstva! 



RIJEKA Natpisom »HRV 2 – ENG 1« na ekranu Autotrolejeve »dvadesetke«, Alen Malenjak postao je najomiljeniji vozač riječkog prijevozničkog poduzeća i internetske senzacija cijele Hrvatske, pa i šire. Srčani navijač hrvatske nogometne reprezentacije je za odredište rute svojeg autobusa upisao mjesto na koje je željela stići cijela Hrvatska. U finale svjetskoga prvenstva! Naime, Malenjak je prije utakmice s Englezima točno prognozirao rezultat i napisao ga.


– Napisao sam to prije početka utakmice, još oko 19.30 sati, iako sam prvo stavio 2:0, ali sam onda promislio i postavio realniji ishod 2:1.


Tijekom utakmice natpis je dizao već dovoljno uzavrelu atmosferu na riječkim ulicama.




– Budući da nisam mogao gledati utakmicu morao sam se nekako uključiti, nisam mogao samo mirno slušati prijenos – dodao je Malenjak. Prava zabava, koja je pretvorila gradski u navijački bus, počela je s povijesnim plasmanom hrvatske nogometne reprezentacije u finale svjetskoga prvenstva.


Novonastala riječka zvijezda ne planira razočarati niti u nedelju, već najavljuje da iako neće raditi, priprema iznenađenje.


– Imam već spreman naslov za nedjelju i iako neću raditi u vrijeme utakmice, rado ću voziti navijački bus.


Cijela priča i prognoza Alena Malenjaka za nedjeljnu utakmicu u tiskanom izdanju Novog lista, u petak, 13. srpnja 2018.