Kastav

Oproštajno druženje Ivice Lukanovića

Tihana Tomičić

Foto Kurti

Foto Kurti

Među ostalima, okupili su se i neki saborski zastupnici, ali i kolege gradonačelnici i načelnici - primjerice, i dosadašnji načelnik Mošćeničke Drage Boris Salamon, koji se kao ni Lukanović, vise ne kandidira za celno mjesto svoje općine



RIJEKA  Gradonačelnik Kastva Ivica Lukanović koji se od te funkcije oprašta nakon osam godina mandata, organizirao je tim povodom oproštajno druženje s političkim partnerima i prijateljima.


Među ostalima, okupili su se i neki saborski zastupnici, ali i kolege gradonačelnici i načelnici – primjerice, i dosadašnji načelnik Mošćeničke Drage Boris Salamon, koji se kao ni Lukanović, vise ne kandidira za čelno mjesto svoje općine.


– Ovo nije kraj u politici, ali jest na jednoj dužnosti, na kojoj sam imao čast raditi s brojnim kvalitetnim ljudima, rekao je Ivica Lukanović, koji je dobio i neke šaljive poklone svojih prijatelja.




Budući da je goste dočekao i crveni tepih, objasnio je i kako je to bila jeftina investicija od samo 13 kuna po četvornom metru, koje je platio iz svog džepa. Nije tako skupo biti fensi, našalio se.