Autotrans

Konačno busom iz Rijeke za Ljubljanu

Slavica Mrkić Modrić

Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

Autobusi u kojima je osiguran besplatan pristup internetu, prometovat će svakodnevno, tijekom cijele godine, a prvi će krenuti 15. svibnja



RIJEKA  Širenje poslovanja na području zapadne Europe i zemalja u okruženju, Autotrans nastavlja otvaranjem međunarodne autobusne linije Rijeka – Ljubljana, za koju već duže vrijeme postoji veliko zanimanje putnika. Autobusi u kojima je osiguran besplatan pristup internetu, prometovat će svakodnevno, tijekom cijele godine, a prvi će krenuti 15. svibnja.


Polasci iz Rijeke su u 8.15 i 15.30 sati, a iz Ljubljane u 11.15 sati prema zimskom (od 1. rujna do 30. lipnja) ili u 13.45 sati prema ljetnom voznom redu (od 1. srpnja do 31. kolovoza), dok je polazak u 18.30 sati na snazi cijele godine.


   – Kako su dolaskom ljetne sezone i zahtjevi naših putnika veći, otvaraju se dodatni polasci iz Ljubljane, što će posebice pogodovati slovenskim državljanima za koje znamo da su uz njemačke i talijanske turiste najbrojniji na našoj obali, posebice u Istri i na Kvarneru gdje mnogi posjeduju i vlastite kuće ili apartmane za odmor. Za te putnike svakako treba istaknuti da su polasci prema Crikvenici, Novom Vinodolskom, Senju i kvarnerskim otocima, shodno redu vožnje Autotransovih autobusa, prilagođeni njihovu dolasku u Rijeku te tako mogu vrlo komotno, ugodno i na vrijeme nastaviti putovanje k navedenim destinacijama naše Županije. Istu pogodnost mogu koristiti i u obrnutom smjeru. Pri povratku iz kvarnerskih destinacija prema Rijeci usuglašeni su polasci s vezom za Ljubljanu, kažu u Autotransu.




   Redovna cijena putovanja na relaciji Rijeka –Ljubljana iznosi 95 kuna, a za prvih 5 putnika na svakom polasku omogućili su u Autotransu i promotivnu cijenu karte od 48 kuna.


   – Korisnike naših usluga iz Rijeke i okolice, sigurno će zanimati činjenica da je na putu za Ljubljanu moguće posjetiti i Postojnsku jamu, koja spada u najveću turističku znamenitost Slovenije i jedan od najvećih krških spomenika u svijetu. Ulaznice za ovaj jedinstveni prirodni fenomen mogu se osigurati već u Autotransovoj turističkoj agenciji a-travel i njenim poslovnicama u Rijeci, Crikvenici i Krku, napominju u Autotransu.