Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Karnevalska zabava

foto Jelena Rozga napunila Ex port Deltu

Snimio Vedran KARUZA
Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 28. siječanj 2018. u 20:59 2018-01-28T20:59:56+01:00

Svoje obožavatelje tijekom koncerta koji je potrajao do kasno u noć počastila je svojim najvećim hitovima poput »Žena Majka Kraljica«, »Ako poludim«, »Ne pijem, ne pušim«, »Dobitna kombinacija«, »Solo igračica« i drugima

RIJEKA Prava karnevalska zabava održana je i u Ex port Deltu, točnije u nekadašnjoj zgradi Expodrva na Delti gdje je koncert održala Jelena Rozga.

Mnogobrojni Rozgini obožavatelji svih generacija, bilo je onih u najboljim godinama do srednjoškolaca, došli su na koncert ne bi li poslušali svoju ljubimicu i za tu su se prigodu i umaskirali.

Među brojnom publikom moglo se tako vidjeti mačke, vještice, kosture, doktore te brojne druge maske, a poveću pažnju privukla je i ona Donalda Trumpa, koja se njegovom tipičnom gestikulacijom uživila u ulogu predsjednika SAD-a.

Rozga se pak, od samog početka koncerta koji je publika dočekala ushićeno, pobrinula da tijekom cijele večeri atmosfera bude vesela.

Svoje obožavatelje tijekom koncerta koji je potrajao do kasno u noć počastila je svojim najvećim hitovima poput »Žena Majka Kraljica«, »Ako poludim«, »Ne pijem, ne pušim«, »Dobitna kombinacija«, »Solo igračica« i drugima.

G271VK48

G271VK49

G271VK50

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija