Odluka skupštine

Jasna Kukuljan izabrana za novu direktoricu KD-a Čistoća

Ljiljana Hlača

Jasna Kukuljan / snimio S. DRECHSLER

Jasna Kukuljan / snimio S. DRECHSLER

Jasna Kukuljan je završila sveučilišni specijalistički studij ekoinženjerstva, a trenutno pohađa poslijediplomski sveučilišni doktorski studij zdravstvenog i ekološkog inženjerstva na Medicinskom fakultetu u Rijeci



Jasna Kukuljan nova je direktorica Komunalnog društva Čistoća. Dosadašnju vršiteljicu dužnosti izabrala je skupština nakon javnog natječaja na mandat od četiri godine. Jasna Kukuljan je završila sveučilišni specijalistički studij ekoinženjerstva, a trenutno pohađa poslijediplomski sveučilišni doktorski studij zdravstvenog i ekološkog inženjerstva na Medicinskom fakultetu u Rijeci.


U KD-u Čistoća radi od 2007. godine i to najprije kao tehnolog za postupanje s otpadom, a potom kao tehnolog zaštite okoliša i gospodarenja otpadom.


Od 2014. obnašala je dužnost pomoćnice direktora KD-a Čistoća, a od prosinca 2016. godine, kada je bivši direktor Bojan Jurdana podnio ostavku nakon što je utvrđeno da je bez znanja skupštine isplatio radnicima »nagrade« za vjernost, bila je vršiteljica dužnosti direktora komunalne tvrtke.