Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4n
Sutra: 7° 7° 4n
16. siječnja 2019.
Očekuju se zastoji

Danas i sutra radovi na kolniku u Scarpinoj, Adamićevoj i Trpimirovoj

Adamićeva ulica / Snimio Sergej DRECHSLER
Adamićeva ulica / Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 10. siječanj 2018. u 18:00 2018-01-10T18:00:00+01:00

Budući da se u zoni radova očekuju gužve i zastoji, savjetuje se svim vozačima da za prolazak kroz središte grada u vrijeme izvođenja radova  koriste obilazne pravce (2. prometni koridor – Titov trg - Ivana Grohovca - Žrtava fašizma – Pomerio - Fiorello la Guardia - Nikole Tesle - Krešimirova, ili Riječku obilaznicu)

Gradski prometni centar prenosi obavijest tvrtke Ceste Rijeka da će se u noći sa srijede na četvrtak u vremenu od 22,00-06,00 sati i u četvrtak od 08,00-16,00 sati izvoditi radovi redovnog održavanja kolnika na državnoj cesti DC 8 kroz Grad Rijeku od Trga Bana Josipa Jelačića do Žabice (Scarpina, Adamićeva, Trpimirova).

 

Mole se svi sudionici u prometu da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju, piše u priopćenju.  

 

Budući da se u zoni radova očekuju gužve i zastoji, savjetuje se svim vozačima da za prolazak kroz središte grada u vrijeme izvođenja radova  koriste obilazne pravce (2. prometni koridor – Titov trg - Ivana Grohovca - Žrtava fašizma – Pomerio - Fiorello la Guardia - Nikole Tesle - Krešimirova, ili Riječku obilaznicu). 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka