Domoljubna koalicija u 8. jedinici

Borić: SDP se pretvorio u putujuću tvornicu laži

Damir Cupać

Snimio Ivica TOMIĆ

Snimio Ivica TOMIĆ

Valja se sjetiti svih uvreda koje su si dijelili SDP-ovci i laburisti, a danas zajedno izlaze na izbore. To je koalicija varalica i populista, zaključio je Borić



RIJEKA  Slušajući izjave Zorana Milanovića, jasno je da se SDP pretvorio u putujuću tvornicu laži. Njima pokušavaju prikriti četverogodišnji nerad i nedostatak rezultata. Zbog toga Milanović govori o prošlosti, napada HDZ, a o budućnosti Hrvatske nije izgovorio ni jednu rečenicu. Svjestan je da ide u oporbu, da živi u prošlosti i da će u njoj ostati nakon izbora, izjavio je kandidat Domoljubne koalicije u 8. izbornoj jedinici Josip Borić.


Njega je zasmetala optužba da su liste Domoljubne koalicije travestija.


– Valja se sjetiti svih uvreda koje su si dijelili SDP-ovci i laburisti, a danas zajedno izlaze na izbore. To je koalicija varalica i populista, zaključio je Borić. Sunčana Glavak rekla je da su Rijeka i Istra bile zanemarene kada je riječ o politici Milanovićeve vlade. Za razliku od njih, mi ćemo sve infrastrukturne projekte iz ovoga kraja realizirati jer su u našemu katalogu investicija koji je u detalje operacionaliziran, rekla je Glavak.




Dinko Beaković kritizirao je odluku da se sportske naknade dijele samo olimpijcima, obećavši da će HDZ odmah nakon izborne pobjede tu nepravdu ispraviti.