Proveo bi lustraciju nad svima koji su radili protiv interesa države

Sinčić predstavio izborni program “Oslobodimo Hrvatsku”

Hina

Hrvatska nije slobodna politički, gospodarski, moralno i najvažnije - financijski i zbog toga nas, kako je rekao porobljavaju. To je ključ problema o čemu ne govori ni jedan drugi predsjednički kandidat, ustvrdio je Sinčić



ZAGREB – Predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić predstavio je u petak navečer u Zagrebu svoj izborni program pod sloganom “Oslobodimo Hrvatsku” u kojem je kao rješenje istaknuo ujedinjenje hrvatskog naroda, oduzimanje opljačkanog, zaštita prevarenih i opljačkanih, pokretanje gospodarstva, vraćanje monetarnog suvereniteta te polupredsjedničkog sustava.


Također se založio za zaustavljane ovrha i blokada računa građana i reviziju pretvorbe i privatizacije te, kako je rekao, povrat otuđenoga narodnog novca i nezakonito otuđenih banaka u hrvatsko vlasništvo. Sinčić bi proveo lustraciju nad svima koji su radili protiv interesa hrvatske države.


Hrvatska je u velikim problemima, opljačkana, pokorena i razjedinjena i svojim programom to namjeravam ispraviti kako bi Hrvatska postala slobodna i pravedna država, poručio je Sinčić nazočnima u prostoru Tribine grada Zagreba. Hrvatska nije slobodna politički, gospodarski, moralno i najvažnije – financijski i zbog toga nas, kako je rekao porobljavaju. To je ključ problema o čemu ne govori ni jedan drugi predsjednički kandidat, ustvrdio je Sinčić.




Po njegovim riječima, Hrvatska se nalazi u “mreži organiziranog kriminala, tajkuna interesnih skupina, banaka i mafije”, a posljedice su dužničko ropstvo, bankrot, otuđena imovina i uništeno gospodarstvo te demografska propast.


“Nezamislivo je da premijer Zoran Milanović izjavi kako Hrvatska nikad neće biti bogata država, no mi na to ne pristajemo, imamo viziju i plan kako od Hrvatske stvoriti bogatu zemlju sretnih ljudi, jer imamo radišne ljude, resurse možemo vratiti oteto i privući kapital”, istaknuo je Sinčić i ustvrdio kako to “nije u interesu mafiji koja ne želi pokrenuti ništa osim ostati na svojim pozicijama te nemoralnih i nesposobnih političara kojima interesne skupine i bankari daju naputke i stvarno vladaju zemljom”.


Narod je nažalost, apatičan, nezainteresiran, ponižen i razjedinjen, bez vjere u budućnost i to moramo promijeniti, poručio je predsjednički kandidat nevladine, neprofitne i neovisne udruge za zaštitu, promicanje, razvoj ljudskih prava i sloboda koja djeluje pod sloganom “Za Hrvatsku bez dužničkog ropstva” Ivan Vilibor Sinčić.