Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Ministar zdravstva

Kujundžić spokojan oko zahtjeva za smjenom: "To je dokaz zrele demokracije"

Milan Kujundžić, Foto: D. JELINEK
Milan Kujundžić, Foto: D. JELINEK
Autor:
Objavljeno: 19. rujan 2019. u 10:10 2019-09-19T10:10:35+02:00

Svakoga se može srušiti jer nitko nije zauvijek, a ovo je sada prilika uistinu se lijepo razgovarati«, dodao je

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je je u četvrtak da je spokojan u vezi zahtjeva Mosta za njegovim razrješenjem te istaknuo kako su takvi zahtjevi dokaz da je u Hrvatskoj zrela demokracija.

»Spokojan sam prvenstveno zato što je rušenje bilo kojeg ministra razvijanje demokracije u Hrvatskoj. Utoliko me to raduje, to znači da je u Hrvatskoj zrela demokracija. Rušenje bilo kojeg ministra jedan je od demokratskih oblika, samo ti koji to traže moraju znati da demokracija znači i 'feedback'«, rekao je Kujundžić.

»Svakoga se može srušiti jer nitko nije zauvijek, a ovo je sada prilika uistinu se lijepo razgovarati«, dodao je.

U povodu pojave ospica u Zagrebu, gdje je u dva tjedna zabilježeno sedam slučajeva zaraze, Kujundžić je rekao kako pojava ospica zabrinjava zbog mogućnosti širenja i posljedica te bolesti, ali trenutno ne i po broju oboljelih.

»U svakom slučaju i ovo je opomena da cijepljenje spašava djecu i čovječanstvo«, kazao je i dodao kako bi oni koji se protive cijepljenju trebali više čitati kako bi vidjeli što se događa kad se ne cijepi i koje su sve koristi za čovječanstvo od cijepljenja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.