Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
17. siječnja 2020.
Pala odluka

Kratko i jasno: Statutarna komisija potvrdila suspenzije četvorici SDP-ovaca

Kratko i jasno: Statutarna komisija potvrdila suspenzije četvorici SDP-ovaca
Kratko i jasno: Statutarna komisija potvrdila suspenzije četvorici SDP-ovaca
Autor:
Objavljeno: 4. rujan 2018. u 23:24 2018-09-04T23:24:00+02:00

"Statutarna komisija SDP-a je na današnjoj sjednici odlučivala o žalbama četvorice suspendiranih članova te potvrdila odluke Glavnog odbora", navodi se u kratkom priopćenju koje je stiglo iz SDP-a u utorak nešto prije 23 sata

Statutarna komisija SDP-a u utorak kasno navečer donijela je odluku o četvorici suspendiranih članova Predsjedništva stranke Peđi Grbinu, Siniši Hajdaš Dončiću, Mihaelu Zmajloviću i Vedranu Babiću.

"Statutarna komisija SDP-a je na današnjoj sjednici odlučivala o žalbama četvorice suspendiranih članova te potvrdila odluke Glavnog odbora", navodi se u kratkom priopćenju koje je stiglo iz SDP-a u utorak nešto prije 23 sata.

Podsjetimo, pobunjeničkom" četvercu, koji je u krugu predsjednika Bernardića detektiran kao vođa pobune protiv njega, Glavni odbor SDP-a na dvanaestosatnoj sjednici sredinom srpnja izrekao je stegovnu mjeru privremenog oduzimanja prava na obnašanje svih funkcija u SDP-u i članskih prava na dvije godine.

Suspendirani članovi, prema Statutu, imali su pravo na sjednicu Statutarne komisije na kojoj su iznijeli svoju "obranu" i koja je odlučivala o njima pozvati podupirućeg člana stranke. Tako je Peđa Grbin pred Statutarnu komisiju kao potporu pozvao šefa šibenskog SDP-a Tončija Restovića, Siniša Hajdaš Dončić krapinsko-zagorskog župana Željka Kolara, Mihael Zmajlović čelnika zagrebačkog SDP-a Gordana Marasa, a Vedran Babić bivšeg glavnog tajnika SDP-a Igora Dragovan, prenosi N1.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.