Bivši ministar sporta o uhićenju Mamića

Jovanović: Mamiće nisu uhitili prljavi udbaši nego – pravna država

Tihana Tomičić

Foto Arhiv NL

Foto Arhiv NL

Mene nikad nije zanimao Mamić, nego dobrobit sporta i društva u cjelini, a Mamići su po svemu za što ih USKOK tereti sinonim parazitiranja na javnom novcu. Sveto ime Dinamo, na koje se licemjerno pozivaju u svojim srceparajućim priopćenjima, uprljali su do te mjere da će trebati puno maksimirskih kiša da ih opere - izjavio je Željko Jovanovi



RIJEKA - Mamiće nisu uhitili ni prljavi udbaši ni komunjare nego pravna država. Hrvatska je danas uređena država i to je uvijek bio moj jedini cilj, mene nikad nije zanimao Mamić, nego dobrobit sporta i društva u cjelini, a Mamići su po svemu za što ih USKOK tereti sinonim parazitiranja na javnom novcu. Sveto ime Dinamo, na koje se licemjerno pozivaju u svojim srceparajućim priopćenjima, uprljali su do te mjere da će trebati puno maksimirskih kiša da ih opere – izjavio je za naš list bivši ministar sporta Željko Jovanović nakon uhićenja braće Mamić.


–  Vjerujem u naše institucije pravne države i bez obzira na novce kojima je Mamić platio školovanje djece predsjednika županijskog suda, siguran sam da će pravna država poslati poruku građanima da je Hrvatska, zahvaljujući SDP-u i Kukuriku vladi danas država u kojoj nitko ne može utajom poreza krasti sve građane koji u njoj žive! NK Dinamo ili NK Rijeka ili NK Hajduk nikad više neće biti ničiji bankomat! – rekao nam je Jovanović, koji je kao ministar najavio da će se močvara isušiti, a prije nekoliko dana nije krio ni oduševljenje činjenicom da je otvorena istraga nad Mamićima.